Hll20 ZuleyhaG ackcasi hic krem kullanmadm. Ama dogal seyler dersen hakiki kantaron yagı ve farmisol dezenfektan favorim. Annda yok ediyor
Busraazra ZuleyhaG merhaba bebeğim doğduğundan beri bepanthol kullanıyorum kızarıklığı hemen geçiriyor tavsiye ederim.Bir de genelde sudocrem öneriliyor
annesikuzusuu tardis vajina yapışıkşığı nasıl oldu acaba kremden mi kaynaklandı bende mustela kullanıyorum
Giraysmom20 ZuleyhaG sudocream genelde çok iyi geliyor ama oda çare olmadıysa günde iki kere travazol sürüyorum akşamına geçmiş oluyor
Annebalisi ZuleyhaG Bepanthol güzel hafif piştiyse eğer hemen geçiriyor. Bitince sudocrem alıcam birde çok tavsiye eden var.
tardis annesikuzusuu yani tam nedenini bilmiyorum ama doktor pişik kremi yani herhangi bir pişik kremi kullanmamamı söyledi.
AnnesininUmutu ZuleyhaG Bübchenin pişik önleyicisini geceleri kullanıyorum. Pişik olduğu zamanda hametan kullanmıştım.
Duygu-eylul ZuleyhaG mustela pişigi o gün bitiriyor birde sebamed ikisinin üstüne pişik kremi tanımam
Ehvamlianne Eğer şuan aktif olarak pisikse kesinlikle fito krem ama olmasını önlemek istiyorsan sudocrem
ipek32 Hamazinc çok iyi bir pişik kremi kızım yaz boyu pişik oldu doktor tavsiye etmişti eğer çok kötüleşmişse pişik travazol kreminiz var ise ince bir tabaka sürebilirsiniz 👍🏻
Renk Mustela bepanthol sudokrem hepsini kullandım. Piştikten önce sudokrem, piştikten sonra bepanthol.