Alya88 Merhaba annelerimiz biz 3 ay 10 günlüğüz benim sorum bu zamanlarda bebişlerinizi kaç saat arayla besliyorsunuz tabiki her bebeğin emme isteği farklıdır saate bağlı kalınmaz ama ortalama ne kadar sürede emziriyorsunuz.
Ozgesa Alya88 bebeğim 3 ay 12 günlük gece yatacağı zaman emdirip yatırıyorum ne zaman uyanırsa kalkıyorum. Bazen gece 1 defa uyanıyor bazen hiç uyanmıyor 8 gibi uyanıyor. Gündüzleri de 2 saate bir hemen hemen ne zaman uyanırsa. Emdirince uyuyor genel ama ben gündüzleri uyutmamaya çalışıyorum. Oyalıyorum ondan sonra emziriyorum
[silindi] Alya88 Benimki canı ne zaman isterse yapışıyor, 3 ay 1 günlük. Uykusu gelince bağırır, acıkınca daha tiz ağlar ve yüzüme, boynuma saldırır. Acıkma belirtisi gösterdiğinde emziriyorum saat yok pek.
Elfydr Alya88 o kadar karıştı ki 😳 en fazla iki saati buluyor. 2 saati de açabiliyor amaom acıkmış oluyor. Bazen 1 saatte bir emiyor. Bazen 5 dk emiyor bazen dakikalarca saatleri buluyor. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Zehrabaysan Alya88 valla gündüz aralıklı olarak toplam 3 4 saat uyut bazen 2 gece de 12 gibi yatar 04..00 da emziririm bir de 07.00 de gündüz de saatte bir memede
Alya88 Ozgesa bizimki de gece 10 gibi uyuyor bir daha sabah 6 gibi uyanıp emziriyorum güzdüzleride 2 saatte bir vermeye çalısıyorum ama artık eskisi gibi çok sık emmek istemiyor sanki
Ozgesa Alya88 benimde öyle doyunca ağzını çekiyor ve almıyor bir daha bende öyle olunca az gibi emdiğini düşündüğümde 10 dk sonra tekrar deniyorum