MirAlimm Bebeğim 3aylik olacak işte inşaAllah bobrek genislemesi var böbreklerinin biri 5mm biri 7mm hiç birşey yapmadan bekliyoruz bazıları da sünnet ettirirsen geçer diyor bilgisi olan başına gelen var mı??
Mervee1 MirAlimm canım sen bu konuyu bir doktorla görüş doktordan iyi kimse nin fikrine kulak asma bence konu sağlık sonuçta 😒
aysealtuntas MirAlimm cnm benim oğlum da aynıydı sol böbrekte genişleme vardı ultrason çeken doktor bize hemen s ünnet ettirin geçer dedi yaptırdık ve değerler düştü gerçekten geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşALLAH 🙏
Minikprensannesi Bizde de böbrek genişlemesi var evet yeni dogan sünnetını doktor bizede önerdi en kısa sürede kestircez inşallah şifa olur
Minikprensannesi MirAlimm o zaman sizinki idrar yoluyla alakalı bi genişleme degil bazen idrar yolu darlıgıyla ilgili bi genişleme oluyo o zaman degerler düşebiliyor diye biliyorum😌
Mervee1 MirAlimm canım erken sünnet de iyidir bende erken yaptırdım suan çok rahatım istersen dene belki iyi de olabilir .