Nrgsalpren Slm kızlar iyi geceler. Bursada sezeyrn doğuma karşı olmayan isteğe göre sezeryen yapan doktor var mi biliyor musunuz .bikdiginiz varsa yazarsanız çok sevinirim
ArasAybarsMoM Nrgsalpren demet haytoglu bnm doktorum sezaryen istedigimi belirttim oda tamam dedi muayenehanesi var efe plazada
Sevgiguveen Nrgsalpren ahmet yılmaz medicana hastanesesinş tavsıye edıyır ama cogu özel hastaneyle doğum yaptırıyor ve çok iyi doktor muaneanesi fsm de uzay pastanesinin yanında ben çok memnun kaldım kendısınden ve hastaneden ebelerinden ♥️
Kbralp Canım yalçın gürel Karaman’da umi plazada muayenehanesi ben oraya gittim doğuma da medikabile geldi kendisi . Çok çok memmun kaldığım canım doktorumu kesinlikle tavsiye ederim .
Melisasey Nrgsalpren hastane değil özel birçok hastaneyle anlaşması var sadece doğumu hastanede yapıyor onun dışında kontroller ofisinde oluyor
Fasulye12 Ben İnegöl -Aritmi hastanesinde sezaryan oldum. Doktorum Hakan İbrahim Boyar normal doğum konusunda ısrarcı olmadı , iyiki de sezaryan olmuşum çok şükür hemen toparlandım.
Ahsen25 Fasulye12 komple bayittilar dimi onu diosnz bnmde ikinci oluck dogum bu sefer bnde komple bayilmayi istiyorm bklm dokyor ne dick ilki belden uyusturmaydi hic sevmedim :(