Raziye_33 Güzel anneler yarın oğlumun iki aylık aşısı var ateş, huzursuzluk vs yapıyormu sizlerin aşı sonrası nasıl geçmişti
Wolverine Raziye_33 yapmamıştı, uyumuştu baya bu aşı ağır değil korkma 🙏🏻 sıkıntısız atlatsin miniğin inşallah 🍀
YasemiNYagmur1 Raziye_33 ben her duruma rağmen calpol almıştım. Ama hiç bişey olmadı 🧿 saat başı ateşini kontrol ettim bi sıkıntı yaşamadık. Sadece mızmız oldu malum iğne yüzünden ve biraz da uyku isteği oldu uyudu
H-15 Raziye_33 huzursuzluk vardı çok az da ateşi olmuştu azıcık carpol verince geçti. Ateş çıkmadan vermeyin ilaç aşının etkinliğini azaltıyor. Bi de tek kol ve iki bacaktan yapılıyor. 4. Ayda da bacaktan yapılanlar tekrarlanıyo. Dün yaptırdım ben 4.ay aşısını
Raziye_33 Wolverine burada yaptıran arkadaşlar iki kol iki bacağına vuruyorlar demişti.. Ondan korktum biraz ateş yapar mı diye teşekkür ederim
Raziye_33 YasemiNYagmur1 calpol vermiş miydiniz yoksa gerek olursa veririm diye yanınıza mı almıştınız
Wolverine Raziye_33 korkma canım ateş yapmaz yüksek oranda yapsa bile çok yüksek olmaz ateş aşıları. Ama yine de öyle ateş olursa calpol şurup yazdır, bir çay kaşığı yeterli gelir
Wolverine Raziye_33 normal bebek vücut ısısı 36.2-37.2 arası bunun üstüne çıkarsa ateşi calpol bir çay kaşığı icirebilirsin.