Herkese merhabalar, 3,5 aylıkken oğluma local anestezi ile Bahçeşehir loca tıp merkezinde sünnet ettirdim. SGK ile 1.200 TL idi. Ben memnun kaldım. Sünnet için önce randevu aldım ve eşim ve ailemizle gittik. Parmağından kan aldılar sünnet olmasında herhangi bir engel var mı diye. Bir sorun olmadı daha sonra. Bizi bir odaya alıp beklettiler oğlumu götürdü hemşire. 15 dk bekledik oğlumun gelmesini daha sonra geldi ve pansuman için bir krem bir de batiodin verdi doktor. Tabi oğlum gelince ağladığı belliydi. İlk 3 gün huzursuzdu ama sakinleştiriyordum karnını doyurdukça dikkatini sık sık müzikle dağıtıyorduk :)) Ben ilk 3 gün pansumanını yapamadım bir şey olur diye korkudan. Sünnet yaptırdğım yere ilk 3 gün götürdüm ve hemşire yaptı. Daha sonra ben yaptım 1 haftanın spnunda iyileşmişti ve banyo ettirdim oğluma. Huzursuzluğu ilk 3 gün sürüyor. Ben memnun kaldım. İleride sünnet yaptırmak için ikna etmesi daha zor olur diue düşündüğümden ve daha çabuk iyileşir diye bebekken yaptırdım. Bu da benden size tecrübe güzel anneler 🤗🤗🌼