Ahsen1Sena melasya ilacı kullandık doktorumuz 3 hafta sonra birdaha kullanın dedi o zamana kadar bekliyecem gecmezse tekrar doktora götürecegim Islh geçer 🙏
melasya Ahsen1Sena gecer tabi guzel dusunun esyalarini carsaflarinizi belli bir sure 60 90 ykayin surekli el sabunlayin.yetiskinlerde cig kabak cekirdegi tum parazitleri dokuyo sizde de belirti varsa aklinizda bulunsun
Ahsen1Sena Kızım artık geceleri huzursuz olmaya başladı poposunda da gördüm ilaçta kullandık ama yinede ne yapmam gerek
Tulinakrep Efendikadin2 ondan sonra hiç görmedim ve şikayetlerimiz geçti cok zorluydu İlaçtan önce ama çok şükür kullanınca düzeldik
Efendikadin2 Tulinakrep nasıl kuallandnz cnm biz bi kaşık içtik bı hafta sonra bi kasik daha icecez oylemi cnm
Tulinakrep Efendikadin2 valla canım inan unuttum ama kaşıklaydı sanırım onu unuttum ama doktor bize 3 gün kullanın sonra 2 hafta sonra tekrar 3 gün kullanın dedi bi onu hatırlıyorum
Tulinakrep Efendikadin2 1 kaşık yazıcaktım otomatik 1 damla yazmış doktorunuz öyle dediyse o şekilde verin bebeğiniz kaç aylık
Tulinakrep Efendikadin2 valla canım bilemedim bizim doktor öyle dedi eczanede öyle deyince o şekilde verdim belki sizin farklıdır