Gzde07 Arkadaşlar kan damlası sonucu bebeğinde kabızlık yaşayan var mı değiştirmeme rağmen yine oldu napıcam ben😞
Yasmin47 Gzde07 bizde kabızız kokulu gaz cıkarıyor karnı taş gibi bestiron basta kabız yapmamıstı ama suan kabız cok zorlanıyor oğlum
ZuhreTarhan Gzde07 Maflor damla kullanın faydası oluyor veya zeytinyağ 🫒 sütüne veya mamasına 1 çay kaşığı karıştırıp verebilirsiniz.
Gzde07 ZuhreTarhan yeni yeni geçiyoruz kaşık mama yiyordu bir aydır ama kan damlasına başlayınca olmaya başladı
ZuhreTarhan Gzde07 anladım canım Maflor kullanabilirsin kabızlık olunca iyi geliyor ishal ise normale çeviriyor
Gzde07 minibiranne bende ara verdim düzeldi birkaç yapmasından sonra damlayı değiştirdim tekrar oldu ağlayarak yapıyor 😒
minibiranne Gzde07 sonrasında hangi damlayı kullandınız bazı doktorlar 6.aydan sonra öneriyor vermeyi
Sedamehmet Gzde07 kan damlası bizdede kabızlık gaz ve gece uyuyan çocuk uyumaz oldu surekli aglıyordu degiştirmeme ragmen Dr kontrolu de bıraktım yanlış yönlendirmek istemem sizi ama Dr demesiyle keçiboynuzu pekmezi veriyorum ben
Sedamehmet Gzde07 olmadı kan degerini ölçtürün kimi çocuk için kan damlasına gerek bile olmuyor, olmadı biraz daha büyüyünce başlarsınız