Hatiiiiicceeee Merhaba sevgili anneler,yavrum 5 gunluk ve sürekli uyuyor,emzirmek için uyandıramıyorum ve uykuluyken sütümü sağıp ağzına kaşıkla veriyorum.Sizce bu doğru mu ya da tavsiye edeceğiniz bir yöntem var mı 🌸💐
Gonul_celen Hatiiiiicceeee evet doğru çünkü aç kalmasından iyidir Doysun da önemli olan o sarılık olmaması için sık sık bir şekilde besleyin çok uyuması sarılığa da işaret eder rengini falan da gözlemleyin çok hızlı yükseliyor
Deletedmom412 Hatiiiiicceeee bende öyle şırınga ile vermiştim doğru mu yapıyodum bilmiyorum gerçi😂 sarılık olmasından iyidir diye düşünüyodum
sbrygul Hatiiiiicceeee canım benim kızımda öyleydi 4. Gün doktora sorduk normal dedi uyandırmak istediğiniz zaman üstünü çıkartın dedi öyle yaptık alışana kadar
Gonul_celen Hatiiiiicceeee karnı tok mu hiç bilemeyiz ki uyanamamasın sebebi sarılık olabilir tok diye düşünmemek gerekir ilk 1 hafta 10 kadar çok sık beslemekte fayda var
Durumommy Hatiiiiicceeee oluyor canım benim kızım çok güzel kilo alıyor ama sarılığımız var çok düşük derecede ama seninki daha çok küçük bol bol emsin doysun
Bsebse Ben son care pamugu islatip soguga yakin suyla gozlerini ve boynunu silip uyandiriorum uyurken bogazina kacar die. Artik kasikla da degil direk emdigi icin uyanmasi sart. Bizde 21gunluguz