Kuzucuk61 Hanımlar herkese hayırlı akşamlar, bugün bebeğimin kromozom testi sonucu geldi ve down sendromlu olduğunu öğrendik. Bizimle aynı durumda olan anneler var mı? Süreç Nasıl ilerliyor genetik bölümüne yönlendirdiler. Çok bilgisizim bu konuda sevgiler 🌹
Alpkk Kuzucuk61 bu sonuçlar yanıltıcı olabiliyor çoğu zaman çok duydum down sendromu deyipte sağlıklı bebeği doğanları. Herşey allahın takdiridir deyip sırtımızı rabbime dayamak gerekir.
Bahar_12aras Kuzucuk61 yanılma payı çok yüksek canım bana da öyle dediler karnında sıvı alıp kesin test yapalım dediler ben yok dedim ve çok şükür 8 aylık bi oğlum var ve sağlıklı Inşallah sizinde testinizde yanılma olur 🤲
Busrapolatt Kuzucuk61 pek bir bilgim ama, O kadar masum oluyorlar sevgi dolu oluyorlar ki Allah evinize bir melek yollamış sağlıkla büyüsün kuzucuk🥰
Epifenomen-gkc Kuzucuk61 en özel bebek en özel anne🌸 down sendromunun dereceleri oluyor, bazı bebeklerin sadece görünüşüne etki etmiş beceri anlamında çok fazla etkilenmemiş olanlar da var. Birkaç ay özel çocuklarla çalışmıştım. Ağır olanlar da vardı dediğim gibi çok hafif olan da. Bebekken hastanede testler vs nasıl oluyor bilgim yok. Allah size uzun ömür bebeğinize de sağlıklı yaşam versin inşallah 😊