Deletedmom50 Oykununannesii12 hem devlet hem özel çocuk Dr gidiyorsun o seni yönlendiriyor gitmen hereken. yerlere cnm
Hatice1344zm Oykununannesii12 cocuk cerrahi doktoru kontrolune götürdüm o ultrasona istedi oyle çekiyorlar
Deletedmom50 Oykununannesii12 nereden derken ult olarak nereye mi bakılıyor 😂🤷anlamadım eğer bunu soruyorsan kalçasına bakılıyor bacım enrden bakacak 🤷😂
Oykununannesii12 Deletedmom50 bugün tam 2 aylık. Ameliyat yeri yeni diye yaptırmadık. Bu ayın 20 lerinde yaptırcaz
Deletedmom50 Oykununannesii12 hicc değil cnm normal karın ult yani yan yatırıyor bacaklarını tutuyorsun Dr da kalçasına ult bakıyor 🙏
Oykununannesii12 Deletedmom50 he ameliyat yeri ön tarafta o zaman. Sizin dediginiz arkadan bakılıyor madem
Hatice1344zm Valla ben 1 aylik oglumu kontrole götürdüm yeni onlar ultrason istedi kalca cikikligi icin geldim dedim onlar da sag sol yan yatırdılar baktilar tamam dediler
Oykununannesii12 Hatice1344zm hımm anladım sagolun bende işte ameliyat yeri için tereddüt ettimde ilk zaman yeni olunca acirsa diye ultrasonla nerden baktıklarını bilmediğim için