sayrannannesi Kızlar bugün 6 . Ay aşımızı olduk ama bu zamana kadar ağlamayan çocuk saatlerdir ağrıyor bacağını hafif hareket ettiriyorum ağlıyor biraz bacağını hareket ettiriyor ağlıyor… kızarıklık vs bisi yok makroskopik olarak neden böyle yapıyor anlamiyorum
E-annesi sayrannannesi cuma günü bizim de 6. Ay aşısı var seni görünce korktum şimdi 😢😢 çok mu ağlıyor kaç tane aşı vurdular acaba
mysweetbaby sayrannannesi bazen bizim de kolumuz ağrır ya aşıdan sonra, muhtemelen aşı yeri ağrıyo o da minnak dayanamıyordur, buz koyun hafif hafif tabi.çok ağlarsa belki calpol.ama aşırı ağlar ve susmazsa doktoruyla bir iletişime geçin
Helenyaz sayrannannesi ben de korkmuştum aynı gün 3 aşı oldu, ama ne ateş ne huysuzluk yapmadı neyse ki atlattık
Feride_Ali sayrannannesi bizde buguj 6 ay aşisi olduk rusyada yaşiyoruz sadece 2 bacağindan yaptilar ama .çoçuk huysuzlaşti ateşi çikti ve hala uyumadi.zaten uyumuyordu .şimdi tam oldu
sayrannannesi E-annesi 2 asi birde ağızdan damla da doktor tanıdığıma sordum canim olabiliyormuş bazen ağrı takip edeceğim korkma canim
sayrannannesi mysweetbaby aynen canim muhtemelen ya sordum da doktor tanidigima olabiliyormuş dediğin gibi yapıyorum mecbur kaldım verdim calpolde
sayrannannesi Feride_Ali yok canim ateşimiz yoktu şükür hoş o bacak ağrısı yüzünden 7 civarı calpol vermiştim çıksada düşürür ilaç
Feride_Ali sayrannannesi olmasin inşAllah saat 4 de ayildi bizim ki ateşler içinds kivriliyordu çoçum uyuya kalmişim ben hemen .nurafen verdim içtim bira dusdu ateşi .rusyada yaşadim için turkiyedeki gibi diyil aşi vs ilaç
Canevlatlarim95 sayrannannesi geçmiş olsun canım bizde bugün olduk çok şükür bebeğimde bişey yaomadi .