Umut2019 Bebeğine iştah açıcı şurup kullanan var mı ?? Varsa kaç aylıkken kullandınız??? Memnun kaldınız mı işe yaradımı ???
melodininoglu Umut2019 evet öyle birşey var! Kullandık bir yasindayken. İse yaradı hiç değilse midesi genişledi. Şimdi eskiye nazaran daha iyi yiyor.
Beren2323 Umut2019 insan mecbur kalınca herşeyi deniyor ne kadarlık bebeğiniz .. benim bebeğim 16 aylım genel olarak iştahsızdı ama 3 aydır hiç birşey yemiyor kaşığı eliyle iteliyor nutrigen kullandık işe yaramadı. Argivit kullandık yaramadı
edaozdxxr Biz 15 aydan beri 1 gün Polivit 1 gün Ocean Multi vitamin kullanıyoruz. ( Yarım ölçek ) 9 kilodan 14 kilo olduk, 20 aylığız.
edaozdxxr Beren2323 hayır değil. Biri balık yağı Multi vitamin birisi de vitamin desteği. Yanlış biliyorsunuz.
Zeynonunannesiiiii edaozdxxr kaç aylıkken başladınız,kızım 1 yaşına girdi 3 aydır nerdeyse hiç kilo alamadı,8 kilo ancak,,çok iştahsız bizdede işe yarar mıki
edaozdxxr Zeynonunannesiiiii balık yağı 1 yaşından sonra kullanılıyor. Polivit de öyle. Ben 15 aylıkken kilo kaybetmeye başladı ondan kullanmaya başladım. İyi ki başlamışım.
edaozdxxr Umut2019 canım burda öyle iyi doktora denk gelmek çok zor. Kendim araştırıp başlamıştım. Daha sonra doktorumuza ulaştım. O da destekledi.