Kızlar nolur yardım edin bitik durumdayım artık ne yapacağımı şaşırdım iyice. Kızım 9 aylık uyumuyor uyumuyor uyumuyor 3 gündür uyku uyumadım emziriyorum ve ek gıda alıyo yani sadece beni emiyor uyurken emiyor emerek uyuyor önceden emerek hemen dalardı uykuya yok dalmıyor deli gibi çığlık atıyor sütüm var yetiyor karnı tok dişi hala çıkmadı ve çıkmıyor kontrol ediyoruz gazı yok kakasını yapıyor normal ama bu çocuk geceleri uyumuyor gündüzde 1 kere 1 saat belki uyuyor önceden çok düzgün uyuyan bir çocuktu emip uyurdu gece 2 kere falan kalkar emer yine uyurdu hemen şimdi emziriyorum çığlık çığlığa bütün mahalle dinliyo çığlıklarını o derece kafam kaldırmıyor nerden çıkartıyo o kadar sesi bilmiyorum 😫 gece emziriyorum tam dalıyor diyorum yok bi çığlık kıyamet sallıyorum yok gene emziriyorum dalıyo tam kaldırıyorum uyanıyo hemen sallıyorum ayağımda uyuyo yatırırken yatağına hop gözler fal taşı gibi açık sonra aynı şeyler yine tekrar sabaha kadar böyle bu sabah 7 buçuktan nerdeyse 9 a kadar uyudu başka uyku yok delirmek üzereyim nolur akıl verin görümcem bi doktora gösterin olmaz böyle belki bi sorunu vardır dedi düşünmüyor değilim artık 🤯😫