Tiroit Sağlık ocağının verdiği d vitamininin içeriği temiz değilmiş 10 gün sonra doktora gideceğiz o zamana kadar devam edeyim mi yoksa ocean falan mı kullanayım doktor önerisiyle kullanan varsa tam adını ve kaç damla kullanmak gerektiğini yazabilir mi
ErkekkAnnesii Tiroit ocean kullanıyorum canım günde bir fıs bir fıs 3 damlaya eş değer damlatmak içinde var ben sıkmalı kullanıyorum içinde ikisi de var
Prenses_annesi22 Tiroit bızım doktor kullanacaksın dedı saglık bakanlıgı ıcerıgı temız olmada bebeklerı zehırleyecek yada zarar verecek bırsey verır mı yada üretime izin verır mı dedı oyle bısy yok dedı herkesın cocuk yetıstırmesı kendıne dedı bn kullan dıyorsam kullncaksın dedı kafana gore o bunu kullnyo boyle olmus deme dedı 🙄
Cookanne Prenses_annesi22 içinde paraben var. Doktorunuza sorun insanlar paraben içeren makyaj malzemesi kullanmaya cekinirken neden cocuğum içiriyorum diye
Annebaalll Prenses_annesi22 gercekten bazı doktorlari anlamıyorum sağlık bakanlığı bir çok şeye onay veriyor mesela aşılara aşıların içerigini bilmeden cocuklarimiza vurduruyoruz sonra yok cocugumun gozu yukari kayiyor yok cocugum 1 haftadir tavana boş boş bakiyor yok yemek yemiyo yok asi acaba neden kaynakli bu bebeklerin boyle davranislari. Alişan Yıldıran Allah onlar gibi çocuk doktorlarını karşımıza çikarsin insaAllah 🤲sana da tavsiyem icerigini iyi arastirip kullanmam kardesim bu tur ilaclari veren doktorlarin bazilari kendi cocuklarina kullanmiyorlar bile
Renin Tiroit merhabalar benim bebeğim de 25 günlük doktorumuz sağlık ocapında verilem damlayı önermedi içinde ki bha maddesinden dolayı. Ocean 400 damlayı söyşedi onu kullanıyoruz 1 fıs eğer damlalıkla verirseniz 3 damla ama yine de doktorunuza sormakta fayda var ☺️
canimoglum_2020 Tiroit benim doktorumda ne demiri ne d vitamini sağlık ocağından sorarlarsa he de geç dedi 😂 ocean kullanıyorum doktorumun tavsiyesi doğal katkısız