SevgininSezaisi Bazı kakao larda eser miktarda süt ürünü içerir yazısı gördüm süt alerjisi olan anneler kakao kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız hangi marka söylerseniz çok sevinirim tatlı tariflerinizede acigim enerjim sıfıra indi nerdeyse 🤦♀️🤦♀️😔
Mommyy70 SevgininSezaisi ben kullandım içinde süt ile ilgili bir şey yazmıyordu ama çocuğum çok huysuzlandi
Mom299 SevgininSezaisi A101 in dorbi,de yok sanırım ben bikere almıstım onu hem çikolata sosunu hem kakaosunu yanlıs hatırlamıyorsam onlarda yok diye biliyorum
Fitifiti SevgininSezaisi Kako zaten başlı başına alerjiktir,reflü sebebidir ve sindirimi kolay değildir. Ham kako için geçerli değil sadece bu.
SevgininSezaisi tosbikannesiii kullandigim bir marka var mı canım? Mesela pakmaya ve bin kakaosunda eser miktarda süt ürünü bulunur yazıyordu
SevgininSezaisi Fitifiti bi kaç süt alerjisi olan anneyle görüştüm onlarda kullandıklarını söylemişlerdi o yüzden burdan tekrar sormak istedim teşekkür ederim 🌼🌼
busramerve SevgininSezaisi ben suyla irmik helvası yapıyordum. Kakao zaten alerjen bir besin o yüzden tüketmiyordum
SertapHilal busramerve ama irmik helvası tereyağı ya da margarinle yapılıyo ve bunlarda süt ürünü olduğu için kullanılmaması gerekiyo?
busramerve SertapHilal ben zeytinyağı kullanıyordum maalesef alerji diyetinde her şeyi diyet listemize uygun hale getirmemiz gerekiyor yağ olarak başlarda ayçiçek yağı kullanıyordum onun da dokunduğunu fark edince zeytinyağına geçtim