EslemEva_23 Anneler kızım doğduğundan beri aptamil kullanıyorum ama aptamil yemiyor artık kızım doktor değiştirmemi önerdi mamadan memnun musunuz kızım 6 ay 7 günlük kilo alımı nasıl kullanan anneler bilgi verebilir mi
Livaninannesi EslemEva_23 bebeğim şuan 5 aylık bugün kontrolden geldik 7 kilo. Bizde 3 aydır kullanıyoruz kakasında hiç bir problem yok memnunuz
Ebrutoprk EslemEva_23 güzel mama herhangi bir kabızlık yapmadı bizde severek içiyor ama biz meme + mama olarak devam ediyorum kilo alımı da iyi gayet
Melisasbasi EslemEva_23 bebelac gold Nutrikonfor evde biter diye tansiyonum düşüyor 😂 gazina kilosuna kakasina cokkk cokk iyi geliyor seviyoruz bu arada tam 8 mama değiştim 🤔
1yaramazannesi EslemEva_23 canım ben sma kullanıyorum gayet doyurucu bebeğinde sevdi tavsiye edeirm kilo aldırdımı aldırmadı mı bu hafta anlıycaz inşallah ama baya almış gibi görünüyor
EslemEva_23 Ebrutoprk bizim sadece mama sütüm cok gayret etmem rağmen kesildi kızım sadece 1.5 ay aldı o yüzden cok üzgünüm sütüm olsaydı böyle olmazdı
EslemEva_23 Miraveben bildiğim kadarıyla içerik aynı sadece nutrikonfor suda topaklanma yapmadan direk olarak mamaya dönüşüyor gold ise biraz topaklanıyor doktorum söyledi bunun dışında birşey yok dedi o yüzden kullanan annelerin iyice karıştırması gerek
Melisasbasi Miraveben aradaki fark biri gazli bebekler icin sindirimi kolay diğeri normal benim kizim nutrikonfor kullaniyor doktor onerisi ile gaz olayı azaldi kakayi kendisi yapabiliyor
Kubrasel05_09 Ben kullanıyorum bebeğim 3 aylık ilk zamanlar aptamil kullanıyordum bebeğimde çok gaz yaptı kolik kızım gazı bitmiş değil hala devam ediyor gazımız ama kilo alımı gayet iyi bebeğim de severek içiyor mamasını
EslemEva_23 Kubrasel05_09 bende başta aptamil kullandım kimse memnun değildi ama ben cok memnundum 6 ay kullandım kesinlikle gaz yapmadı kızıma ama kızım artık içmiyor ve kilo alımı düştü bu sebeple değişiyorum yoksa midesin alt üst etmek istemem
EslemEva_23 Melisasbasi ben ilk baştan beri dir kullanıyorum kızımda cok severdi ama kilo alımı düştü ve içmiyor artık
Snd34 EslemEva_23 bebelac ürünleri bu aralar zor bulunuyor bilginiz olsun 👍 rahat bulabileceğiniz bir mama daha düşünebilirsiniz alternatif olarak
EslemEva_23 Snd34 aptamilde öyle sma aldım yemedi hipp aldım yemedi bir tek bebelac kaldı diğer mamalara güvenmedim acıkçası
ikiprensannesii2 EslemEva_23 ben yeni doğduğunda kullanmıştım ayda 1,5 kilo aldı :) çok memnunumdum o zaman
EslemEva_23 ikiprensannesii2 maşallah cok aşırı kiloluda istemiyorum acıkçası ayına göre alsın yeter ama suan almıyor yavrum zayıfladı
Snd34 EslemEva_23 ben normal bebelac kullanıyorum İnan bulamıyorum bulduğumu aldım şu an birkaç paket bulabildim anca 🤷♀️ Öncesinde bebelac gold kullandık kilo aldırmadı bebeğime similac ve hipp de baya öneriliyor bilgin olsun 😊😊