Kızlar merhaba malûm pandemi dönemindeyiz zar zor geçiniyor bir çoğumuz
Benim fikrim var eşime söylemek istiyorum ama saçma bulur mu diye düşünüyorum sabahtan beri sizce nasıl
Ben diyorum ki bizim evde ki eşyalar vakifdan geldi öyle ahım şahım şeyler değil çocuksuz aileyi idare eder sadece taşındığımizda bebeğimiz yoktu yeni anne oldum sayılır 2 li koltuğum var bi çamaşır makinesi buzdolabı 6 adet eşya dolabim var onları kendimeze gardop yaptırdık bi de 2 adet ayrı ayrı bazamiz var 4 kışlık yemek masamiz 5 tane de halım 2 tane var birde 2 adet elektrik süpürge ama bunların çoğu sıfır değil 2.el gibi yıpranmış ve ynei eve taşınmak istiyorum çünkü bebeğim emekliyor artik 1+1 de balkonsuz oturuyorum çok şükür açıkta değiliz ama zor oluyor çamaşır aşacak yer bile yok bebeğim alerjik bi bebek her gün sinirlenip duruyorum .
Söylemek istediğim bu eşyalarımizi satsak bi giysilerimiz var annemin yaninda 1-2 ay durup çalışmak istiyorum ve sattığımiz eşyaların parasını da ekleyip yeni eve çıkmak istiyorum sizce mantıklı mı anneme dedim kabul etti annem küçük kız kardeşim ve bi Abim ile 4+1 de oturuyorlar evi çok büyük bebegime gözü gibi bakar ama eşim orada bile kalırken diken üstünde duruyor sanki nasıl edip kabul ettirsem çünkü kendi maaşı yetmiyor yer geliyor alışveriş bile yapamiyoruz ay sonuna kadar .