Birkucukeylulmeselesi Bunun tarifini çektim sanıyordum çekmemişim hangi sayfaydı onuda bilmiyorum varmı tarifiniz kızlar kızıma ilk kez kıyma vercem ☺️
Dygavs Birkucukeylulmeselesi yani ölçülü bir tarifim yok ama 4 aydır veriyorum tarifi. Minik bir kıyma ve soğanı zeytinyağında soteliyorum. Üzerine kabakları küp küp ağzına sığacak kadar küçülterek doğrayığ atıyorum biraz çevirip üzerini geçecek kadar su koyuyorum en az 20 dk pişiriyorum özü cıkıyor. Ben sarımsakta koyuyorum ama siz 3 gün kuralına göre denemediyseniz koymayın. Pirinçte koyuyorum bazen.
Birkucukeylulmeselesi Dygavs sarmısaklı öprba verdim 3 gün bir sorun yaşamadık pirinçte verdim teşekkür ederim 🥰
Birkucukeylulmeselesi canimoglum_2020 evet canm herhangi bi çorbasına da ekleyebilirsin ben tarhanasına da eklemiştim
Birkucukeylulmeselesi canimoglum_2020 karnıbahar havuç patates sarmısağı haşladım hafif sulu kaldı püre gibi çektim sonra da bu benim tercihim tabi çok az yağda birazcık salça ile yağ yakıyorum veriyorum kızıma o sebzeleri evdekilere göre isteğe göre ekleyebilir değişebilirsiniz mesela karnabahar yerine kabak brokoli vs