Cansu0825 Kilo vermek icin birbirimizi motive edeceğimiz arkadaş arıyorum yarın aralıklı oruç diyetine başlıyorum ve evde leslie yapicam benimle beraber yapmak isteyen var mı kilom cok fazla kurtulmam lazim bu kilolardan
Minnaktosbik Cansu0825 ben başladım leslia ama oruç tutamam bebiş çok küçük emziriyorum sütüm azalır diye korkuyorum 🤷
kaansmom Cansu0825 bende 3 gün düzenli leslie yaptım 2 gündür unutuyorum şu düzeni bir oturtsam herşey güzel olucak 😔
Zahidenur79 Cansu0825 anladım canım ben sadece ekmeği azaltım akşam 6 dan SONRA yemek yemedim içecek içtim soda bitki çayı 117 den 94 düştüm ama bu günlerde aksamaya başladım tekrar kilo aldım Sanki öyle hissediyorum tartıya çıkmaya korkuyorum
Tugce52 Cansu0825 ah ah bende 81-82 gidip geliyorum 68 kere düşmem lazim benimde ama nasill tatlıdan uzak duramiyorumki tek sorunum bu ekmek sadece sabah yiyorum bir dilim kepek akşam ve öğlen hiç ekmekyok
Cansu0825 kaansmom bir hafta yapabilsek ve verdigimiz kiloyu gorsek odaha motive edecek ve devamini getireceğiz aslinda
Sule_defne01 kaansmom sürekli görüyorum videoda da baktm ama leslie nasıl yapıyorsunuz bı açıklar mısınız
esmerayes Semrabor verilen programi aksatmadan devam et canim guzel kilo verdiriyo ben 2 ayda 11 kilo verdim kullanarak hala devam ediyorum son 5 kaldi 😊
Semrabor esmerayes Ben bu programa başlamadan da kilo verdim 96 istemsizce 93e düştüm Sonra ekmeği kestim 86’ya düştüm aslında 86’dan sonrası kullanmaya başladım
kurkmantosuz-madonna Semrabor ya bende var o life şeysinden hamile değilken almıştım hiç kullanmadım duruyo 🙈 nasıl içilir ne yapılır hiç bilmiyorum . Emzirdiğini için korkuyorum zararı olurmu diye
Semrabor kurkmantosuz-madonna hayır canım bebeğe zararı yok protein Aksine günlük protein ihtiyacını karşılıyor zayıflamak istiyorsan sabah akşam öğün yerine kullanacaksın ben de çayı da var üzerine çay içiyorum Kalori yaktırıyor Çayı hatta her öğünde tüketiyorsun Günde üç ana öğünün var İkisini shake içerek kullanıyorsun öğleni Sağlıklı bir yemek yiyerek brokoli karnıbahar ıspanak pırasa haşlanmış tavuk et ızgaralar ne İstersen Su tüketimini çoğaltıyorsun günde yaklaşık 3 litre ve sonuç mükemmel
Woody Zeynep_alya24 beb kızım 3 aylıkken diyetisyen ile başlamıştım. Sütümün kalitesi artmıştı o dönem. Ben de2 haftada 4 kilo vermiştim. Kesinlikle en hızlı kilo verilen dönem. Diyetisyen ile başlamanız öneririm Peri06-zumra
Zahidenur79 Cansu0825 verirsin inşallah canım emzirmeseydim daha sıkı diyet yapmak istiyordum doğumda aldığım kiloları verdim o yandan biraz rahatladım benim hedefim de 70 inşallah o rakami görürüm