Asyaefsa 40 gunluk kizim var pisik olan yerleri yara oldu ara ara kaniyor 15 gundur kullanmadigim ilac kalmadi lutfen bilgilerinizi paylasirmisiniz 🙏
Erimyonca Asyaefsa yada hakiki zeytinyağı bide bezini aç yıka kurula hava alsın biraz ıslak mendil kullanma
mom0989 Asyaefsa biz de 2 hafta önce yaşadık bu durumu sürmediğim krem kalmadı. Bir anne önermiş meme üçüne sürdüğümüz lansinoh krem var ya onu sürdüm mucize gibi geçti. Onu sürdüm üzerine sudocrem sürdüm günde her altını açtığında tekrarladım şükür geçti
Unknown Asyaefsa Bez kaynaklı olabilir. Kortizonlu krem kullandık yine de fayda etmemişti. Sorun bezdeymiş. Molfix kullanıyorduk. Kullandığınız bez bebeğinizin cildine iyi gelmiyor olabilir.
Gokcemsii Önce pişik olduğundan emin olmalısınız bence kızımın da vardı pişik diye doktora götürdüm ve mantar verdi. Üç kere tekrarladı kullanmadığım krem kalmadı. En son Travazol verdi geçirdi çok şükür.
Gokcemsii Pudra kullanıyorsanız kullanmayın doktorlar önermiyor. Zeytinyağı deneyebilirsiniz, ıslak mendil kullanmayın yıkayın, altını açtığınızda hemen kapatmayın biraz hava alsın ve bezini sık sık değiştirmeye çalışın.
Misterious Bı dra gösterin çünkü alerji göstergesi olabilir 2. Si zeytinyağı sürmeyin cilt bütünlüğünü bozduğu için önerilmiyor ıslak mendil kullanmayın hematen kullanmıştım ben bı kaç kez iyi gelmişti ama bu kadar ilerlemiş degildi
Yesimkuzey Asyaefsa ılık su ve trmizleme pamuğuyla temizleyin sonra pamukla kurulayın.hematol pişik kremi sürün güzelce biraz bekleyip kapatın bezini geçer inşallah. Benim oğlan gibi cildi hassas belliki.😇
Tekmile Asyaefsa pişik mi mantar mı bu ayrımı yapmak lazım. Şayet mantarsa altı kuru kalmalı bu konuda primayı öneriyorum bizde çok çektik bu sıkıntıyı çünkü. Ya da altı açık kalmalı pijamasını giydirin gün içinde bez bağlamayın, birde bizim doktorumuz travazol ve hamazinc krem vermişti. Bunların üstüne mantar geçiren bi krem tanımıyorum. Altını her değiştirdiğinizde kuru olduğundan emin olduğunuzda ikisinden sürerseniz 2 güne kalmadan farkediyor ama yinede bi doktora sormanızı tavsiye ederim ❤️
Kkubu80 Asyaefsa canim bezini degistir prima al ben kac tane bez degistirdim gecmedi prima aldim 2 gune surdugum kremlerle gecti. Dermo trosyd ile hametan krem al 3 saat arayla bir kere trosyd sür 3 saat sonra hametan kremi doktorum soylemisti gecirdi bizimkini cok sukur
CemreKerem35 Asyaefsa bez markanız nedir ? Mutlaka kuru tutan bir bez öneririm Prima bu konuda çok başarılı. Krem olarak hametan ve oksizinc krem alıp karıştırıp sürün ve altını açık tutabildiginiz kadar tutun .
Aysheecann Mantarsa hamazing ve travazol ikilisii 👍🏻Pişikse desitin mor anında etkı gösterdi cnm zaten moru hızlı etkilisi maviside günlük koruma tavsiye ederim bol bol sür ve yıka altını havalandır kurula
614408eoa Asyaefsa her bezden sonra braz ac poposu acık kalsn hava alsm hindistan cevizi yagı güzl bi dene bidw ıslak mensil kullanma bi süre cnm cok gecmis olsn Allah kolaylıklar versin
Bksl Merhaba burdan biri önermişti göğüs ucuna sürülen lansinoh krem coook çok iyi geldi kanıyordu bizimde