Mom091 Leylamoms sporla desteklemen gerek. Oturduğun yerden de verilmiyor malesef. Ne kadar yemesende hareket lazım. Hiç olmadı kalk 15-20 dakika göbek at. Maksat terlemek hareket etmek. İlla spor yapmasanda olur. Ve hiçbir yerim sarkma yapmadı benim😊
Leylamoms Mom091 1 yıl spor artı diyetisyen yaptim 20 kilo verdim ama verene kadar canim çıktı 😂😂 şimdi hamilelikte geri aldım nasil vercem diye kara kara düşünüyorum
Mom091 Deletedmom4440 1 aya bayağı incelir düzenli yap ama. 300 kere yap günde. Taksit taksit de olsa 300 e tamamla. 1 ay sonra burada buluşalım😁
ikikelebekannesi Mom091 ay siz bikere hikayenizi anlatmistiniz bi sabah karar verip baslamistiniz diyete düğünüme gelenler bile tanımadı beni demiştiniz demi 😊yani galiba o post sahibi sizdiniz
ikikelebekannesi Mom091 ay çok şeker bi olay gelini tanimayip burası değil deyip geri dönmeye kalkmak🤣🤣sizde de maşallah azim varmış 50 kilo çok iyi👍
adastra Deletedmom4440 Yüzme aşırı inceltiyor, ben de kollardan çok rahatsız oluyorum. Pandemi bitince düzenli yüzmeyi düşünüyorum