Baharmasal İyi akşamlar kızlar..mesajı okuduğunuzda sadece kızım için küçük bir dua eder misiniz..duanın açamayacağı kapı yok biliyorum..bir aydın kakada kan görüyorum..inek sütü alerjisi denildi diyete başladım yavaş yavaş hiçbir şey yememeye başladım..zeytin ekmek tüketiyorum sadece ama hala devam ediyor ..halsizleşti baya kızım çok huzursuz ..doktorlar sütünü kes dedi ama alerjik mamayı içmiyor öyle olunca anne yüreği istediği sürece veriyorum sütümü ben yemem içmem ama o yesin iyi olsun yeter ki😔daha kötüsünü düşünmek isteniyorum ama çocuğumu iyi görmüyorum ..Perşembe iyi bir doktor öğrendim Prof.ona gösterecez umarım her şey yolundadır sizde bu süreçte dualarınızı eksik etmezseniz bizden çok mutlu oluruz allah hepinizden razı olsun şimdiden🙏
Alyask Baharmasal Allah yardımcınız olsun Insallah düzelir bebısın kötü seyler düşünme ıyı düşün ıyı olsun
Baharmasal Alyask inşallah Canım öyle yapıyorum ama kurban olduğum Allahım o nasıl uygun görürse Hamdi olsun
Ntugba Baharmasal canım benim kızımda da var süt alerjisi ben ekmeği kesmiştim annem un şu tuzdan yapmıştı ekmek birde öyle dene insallah tez zaman da geçer buarada vanilya surubuyla tatlandirabilirsin mamayi
Nekwa Baharmasal canim kimi bebege annesinin sütü zarar veriyo duymuştum bunu. Bence dr.u dinle sen hastalik netleşene kdr emzirme.. Cok geçmiş olsun derdi veren Rabbim dermanini da inşallah verir.
Ntugba Baharmasal evet canım kaka da kanla başladı sikayetimiz hemen gittim gaita da gizli kan bakıldı pozitif çıktı .diyete başladım ama süt ürünleri içeren hic bisey yemedim paketli gıdalarin içeriğine baktım ekmeğimi annem yaptı. kısa sürede geçti sikayetimiz
Elf_asel Baharmasal aynısını yaşadım bnde süt ürünlerini kestiğim halde hala kan geliyodu en son çare doktor ekmekten olabileceğini söyledi 15 gündür ekmek yemiyorum ve tamamen bitti kanama dene istersen canm
Baharmasal Elf_asel canım glutensşz un aldım onu yiyorum bakacaz nasıl olacak kaç günde olumlu sonuç aldın canım sütünü vermeye devam ettin mi
Baharmasal Elf_asel Canım rahatsız ediyorum seni bir şey soracağım..bir hafta oldu glutebsşz ekmek ve pirinç yiyordum ..kan var hala kusmada ..düzelmeyen kadar ek gıdayada geçemiyorum ..doktor bu sefer pirinçten dedi onara tamam dedim onuda yemeyecem dün diyor glutensşz unda olabilir karabuğday mı denesen..artık kızımda bende mahfoldum ..sen dedin ya geçti böyle sendede kan devam etti mi
Arsdfn Çok gecmiş olsun allahım şifa versin rota asısı yaptırmısmıydınız benim arkadaşımın bebegide öyle oldu inet sütü alerjisi dediler diyet yaptı yine devam etti sonra asının yan etki oldugunu söylediler