Annee27 Tubaysr hemsireniz ne ddi az gibi sanki kilonuz ben o aydaki bebeklerde en az 5 bucuk gordum tabi alt sinir nekadar bi fikrim yok ne ile besleniyor bebisiniz acaba 😊
Tugbasss 15 gunde bir bebegin kilo almamasi normal mi acaba 2 aylikken 5100du 15 gun oldu hic gram almamis 🤷 sütüm mi azaldi acaba 2800 doğmuştu
Tugbasss guldmr11 gunde 5 defa alıyorum sabahtan geceye kadar 5 her actgmda büyüğünü ve küçüğünü yapmış oluyor
Beyabann Yeni dogan kilosu ve şimdi ki kilosu ile dengeli mi olması gerekiyo anne sütü veriyorum sadece başka kilo aldırmanın bi yöntemi varmı anne sütünden bebege geçip daha besleyici bişeyler mi tüketmek gerekiyo ya da
Tugbasss Beyabann kaç aylik bebeğiniz benim 2 bucuj aylik ilk 2 ay guzel kilo aldi ama 15 gundur almıyor ilk 2 ayda 15 gunde 500 gram almıştı suan hic almamis sadede anne sütü 6 ayi bekliyorum ek gida icin
Beyabann Tugbasss 2 ay 16 günlük şuan bebegim sanki daha az emiyo gibi geliyo kilo almıyo gibi hissediyorum aslında tartmadım ama bi tartıyım :)
Tugbasss Beyabann karsilastirmak degil sadece merak kiloya takintim varda ilk kizim acaip zayıftı hala oyle 26 aylik ve 9 kilo doktor normal diyor istahsiz bebeklikkten beri 🤷 simdiki oglum 37 haftalik 2800 dogdu az emiyor bu 2 ayindan sonra kilo alimi durdu. Sizinki nasil kaç kilo dogdu kaç kilo 🙈
Beyabann Tugbasss 40+3 te dogum yaptım 3700 dogdu 2. Ayında kontrolde 5600 diye tartmıştı ebe ama sanki artık daha az emmeye başlıyo
Alisaaaaa Beyabann şuan 2 ay 17 günlüğüz. 2 ay 10 günlük iken 5640 gr 56 cm olmuşuz. 🤗3000 gr 49 cm doğmuştu miniğim🥰