Hafsa_23 Kızlar yetiştiren var mı? Cok sevdiğim bir bitki fakat bir türlü bakamıyorum. Eşim yıl dönümü hediyesi aldı baya da yavrusu vardı. Saksısı dar diye ananeme başka saksıya aşılattım ama teker teker ölüyorlar. Hani yeşillik donunca su gibi olup rengi koyulaşıyor ya öyle öyle olup ölüyorlar ne yapmam lazım
Mom622626 Hafsa_23 anneminde var özel birşey yapmıyor suluyor kendi kendine büyüyo. Acaba yerini mi sevmedi ki?
Wolverine Ne çok soguk ne çok sıcak sever, çok aydınlık olmasına gerek yok durduğu yerin az su ile bakım yapmalisiniz✓
Linva Aleo vera güneş sevmiyor. Suyuda pek sevmiyor😅 açıkçası masrafsız bir bitki. Koyun bir köşeye unutun kendi kendine buyur🙃
Sarisin Hafsa_23 Rüzgar alan bir mekanda ise ölüyor. Şu an benimki balkonun iç tarafında ve gayet iyi durumda. Yumurta haşladığım suyu döküyorum coşturdu maşallah
Cnsnhr Ben hiç bir şey yapmıyorum sulamayı bile unutuyorum bazen, sarı olmasına bakmayın kök salmaya çalışıyor olabilir. Evin içinde bir kenara alın direk güneş görmesi de önemli değil. Çok sulamayın. Arada bir konuşun 😊🤭
Hafsa_23 Cnsnhr sarı değil bildiğiniz içi jole ya o su gibi oluyor yeşil rengide koyu yeşil oluyor boynunu büküyor zten öldüğü belli oluyor yani
Hafsa_23 Damlaismom galiba bizimki de sudan mı öldü nedir. Hazır toprak aldım zten nemli idi toprak ektikten sonra da az bişey su verdik galiba fazla gelmiş olmalı
YasemiNYagmur1 Hafsa_23 bulunduğu odada sol tarafta durması gerek ve güneş görmemesi gerekiyor kararıyor güneşte ve yerini sevmesi önemli ve aşırı suyu sevmez