Yaserinannesi Kızlar 10 gün sonra 7 aylık oğlumla uçak yolculuğu yapıcam uçağa yanıma ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum astronot montu var onu giydirsem çıkartırlar mı havaalanında çıkartıyorlarsa giydirmem zor olur tek başıma olacam o zaman kalın giydirmem gerek ama uçakda sıcaklanır çok uğraşıp milleti rahatsız etmek istemem otur kalk napacağımı şaşırdım 😕
Aybk Yaserinannesi yok canım cocukları elle kontrol ediyorlar öyle bi o kadar, ben 3 kere ucak yolculuğu yaptım 2 ayda astronot la da gittim normal montlada hiçbir cıkartma falan olmuyor
Zeynep18asel Montu cıkarmaZlar canım giydir bende 3aylık bebegimle yolculuk yaptım bi cantadada mamasıydı kıyafet bez falan bide bebegime astronot mont giydirdim
Yaserinannesi Zeynep18asel teşekkür ederim o zaman giydiririm peki uçakta çıkarttınız mı soğuk muydu yani fazladan yanıma battaniye almam lazım mı yoksa sıcak mı olur bidaha taşımıyım onuda
Yaserinannesi Aybk teşekkür ederim çok sevindim çünkü yatırmam lazım bidaha onu giydirmek için her seferinde onla uğraşamam
Rukiye66 Çarşamba günü beşbuçuk aylık kızımla tek başıma uçak yolculuğu yaptık bebek arabasıyla x ry cihazından geçirmedim kenarda güvenlik aramasını yaptı Bebeğimin ikinci kapıdan geçincede aynı şekilde aramasını yaptılar uçak kapısına kadar bebek arabasıyla gittim kızımı hostesin kucağına verdim arabayı katlayıp kenara bıraktım görevli alıp bagaja verdi astronot tulum giydirmiştim en son biz girdik uçağa ilk gidip oturmayın bebek sıkılıyor ve havalandırmalar açık oluyo üşümesin kızım zaten hep uyuyordu uyanmadı emziği ağzından hiç çıkarmadı biberon sevdiği oyuncakları hep yanınızdaydı kızımı bir kalın bir inçe battaniyeye sarmıştım cam kenarı olduğu için çokta sıcak değildi uçak bunlar yeterli geldi bize zaten sizde bu şekilde yapın
Yaserinannesi Rukiye66 ben arabasını almıycam ama ana kucağını alsam mı acaba hem bavulu hem çocuğu tutabilir miyim malum montlu baya tulum oluyolar 😀
Rukiye66 Ana kucağını alın xry cihazından bavulu geçirin siz geçin çocuğu güvenliğe verin bavulu aldıktan sonra çocuğunuzu alın