Yaman_anne Kendimi sürekli yorgun hissediyorum, halsizlik geçmiyor. Çocuk, ev işleri, yemek, uzaktan eğitimler… Siz kendinizi motive etmek ,enerjik hissetmek için ne yapıyorsunuz?
jap Yaman_anne kan değerlerin düşmüş olabilir canım ya da psikolojik olarak bunalmışsındır. Arada çıkıp hava al😊
Deletedmom9 Yaman_anne İnanın aynı hissediyorum. Sabah kalkınca oğluma kahvaltı hazırlamak bile çok zor geliyor. Vitamin değerlerinize baktırın. Benim demir eksikliğim falan var pandemi bitince doktora gidip vitamin değerlerime baktıracağım.
Rabia_deren Yaman_anne bende öyleyim. Hastaneye git ek istemedim virüsten dolayı eşim gelecek birazdan aile hekimine gitcem. Bi sorcam kan alıyorlar dedi Bi tanıdığımız inşallah alırlar. Bi baktırcam 2 3 haftadır sürekli bacaklarımda morarmalar da oluyor vurmadığıma da eminim hem acımıyor hemde çok fazla var
17062019 Rabia_deren Saglik ocaklari sabah 10a kadar aliyorlar canim.bacaginda morarmalar varsa normal bir dahiliye poliklinigine gidip yaptir istersen tahlilini.ihmale gelmez.
Rabia_deren 17062019 gittim canım. Yarın kan alacaklar. Bende doktorun konuşmalarından ve İnternet de nedenine baktım kansızlık dışında lösev yazıyor. Doktorda başka nedenlere olabilir dedi söylemedi ama anladım sonucuma göre duruma bakcaz dedi. Biraz korktum bende
Yaman_anne Dmrcnn faydası oluyor mu ne kullansam. Bu arada ağustos ayında covit atlattık ondan buyana pek toplayamıyorum
Dmrcnn Yaman_anne ya cok gecmiş olsun bnm ablamda atlatalı 3ay oldu gakat agrıları halsizliği ara ara oluyor o da tam toplayamadı bn emzirdiğim için elenetal 2 omega destekli Multivitamin kullanıyrm saç dökülmem de dahil bana cok iyi geliyor
F-Betul Yaman_anne Kan değerlerinize baktırın, bir de kaliteli bir hurma yemenizi öneririm çok iyi geliyor.