Kumsal-1034 Kızlar 7 aylık kızımın göbeği ile boyun arası pul pul oluyor ten kuruluğu gibi hastaneye gitmek istemiyorum virüs sebebi ile bebek yağı kullanıyorum da yine oluyor ne yapabilirim bilen var mı
Mervegem Kumsal-1034 bebek yağı dha cok azdırır canım. Kuru ciltlere özel nemlendirici kullandırman lazım. Tabi her nemlendirici olmuyor mustela yada biodermanın atopik cilt nemlendiricisi kullanman lazım biraz pahalı bütceyr fazla geliyor dersen vazelin pure önerdi bizim doktorumuz. Bunlar haricinde cilde Baska bişey sürme dedi
CatBoy Kumsal-1034 mustela stelatopia kullanıyoruz biz kuru ciltli bebekler için büyük kutu uzun süre gidiyor
Pozitifmom Kumsal-1034 alerji belirtisi de olabilir. Benim oğlumun kulak arkasında kuruluk oldu pul pul. Başka bir şey için doktoruyla konuşurken bahsettim. Alerji belirtisi dedi. Balkabagına alerjisi çıktı. Yediği bir şeyden sonra artıyorsa bu ihtimali de göz önünde bulundurun
Portakal Kumsal-1034 mustela stelatopia sür çok kuruysa cildi şampuanı da mustela al banyodan sonra nemlendir vücudunu
MervEslinArden Mervegem bebek yağı daha azdırır yorumunuzu görünce dank etti çocuğum da yoktu kuruluk bebe yağı kullanmaya başladım bir hevesle sanki ne varsa ondan sonra olmuş olabilir bak benim kızında
Mervegem Kumsal-1034 günde 4_5kere belli aralıklarla nemlemdir canım. Yıkanma süresini kısa tut ve yıkandıgı su cok sıcak olmasın. Şampuan kullanımını da az tut. Deterjanını da sıvı deterjan kullanmalısın.
Mervegem MervEslinArden olabilir canım doktor bana bebe yagı zeytinyağı losyon ve kolanya asla sürme demişti. Bide mutlaka sıvı deterjan dedi. Benim bebegim 10 aydır atopik. Cok kuru hassas cildi bez degiştirir gibi sürekli özel nemlendiriciyle nemlemdir dedi cok cok iyi geldi
Mervegem MervEslinArden canım suan vazelin pure kullanıyorum. Netten bioderma atopik söyledim onu bekliyorum.
Kumsal-1034 Pozitifmom ek gıdaya başlamadan öncede vardı az az zamanla geçiyordu buaralar daha bir oldu gözlemliyim belki de aleji olabilir dediğiniz gibi
Casper Kumsal-1034 benimki doğduğundan beri öyle doktor biodermanın kremini verdi atopik ciltler için olan bide süt ve süt ürünleri yumurta diyeti verdi alerjik olabiliyormuş 1 yaşına kadar onada banada yasak sütle yumurtalı olan bütün ürünler
Kumsal-1034 Casper şu virüs zamanında doktora götürmekten çok çekiniyorum doktorda sağolsun hiç bir mesaja cevap vermiyor
Casper Kumsal-1034 haklısın aşıları dışında bende götürmüyorum doktora sağolsun her mesajıma cevap veriyor mutlaka.