MeriMihra61 cnm bebeğin daha çok küçük domates 1 yaş öncesi verilmez mandalina demişsin oda gaz yapar ben 11 aylık daha vermedim mide asitini yüksetir çay kansızlık yapar kesinlikle verme 🤦🏻♀️ 6 aylık verilecek meyveler elma armut nektarı şeftali muz avokado kayısı sebze havuç kabak patates yeşil fasulye tahıl pirinç Yulaf onu da unu kullanıyordum et tavuk eti yazık onların midesi bağırsağı ne ki şimdi den o kadar yükleniyorsun burada ben verdim diye birşey olmadı demek diğer annelerin bebeklerine olmayacak anlamına gelmez mesela benim oğluma yoğurt alerji yaptı yüzü kızardı gözleri sulandı kestim 10 15 gün sonra gene verdim aynı oldu 10 15 gün sonra yeniden verdim i zaman alıştı biraz ince 2 yaşında ki oğluna ıspanak vermiş annemiz vücudu kızardı diyor ıspanak da nitrat var alerji yapmış lütfen netten bakıp ayına Uygun hangi sebze meyve verilecek ise öyle gidin 11 aylık hâlâ netten bakıyorum gurme Bebek programı var onu indirin güzel tarifler ayına Uygun besinler var alerji çok riskli bur durum sizin bebeğiniz de sıkıntı olmaz ama arkadaşı bebeğine iyi gelmez