Minnaktosbik Ssaremm ben genelde ihtiyaç kullanıla bilir şeyler alırim eşimin doğum günü yeni geçti sweet kazak almıştım birde saat vardı çok istediği onu aldım
ogretmenanneeee Ssaremm bende şurda bekleyeyim benim kocamında doğum günü yaklaştı da 🙈 ben erkek bakım kiti almayı düşünüyorum ama yine de değişik fikirleri de değerlendirebilirim 😊
Ssaremm Minnaktosbik jiyere gdemiyoruz görerek almak istyorum ama oyle hi sansim yok 3 aylik bebegm var
ogretmenanneeee Ssaremm bakım kiti n den kastım aslında saç sakal ve burun için traş makinesiydi pandemi döneminde en çok ihtiyaç duyulan şey olarak düşünüyorum malum berbere gitmek biraz sıkıntılı
ogretmenanneeee Ssaremm aslında daha önceki yıllarda bende saat, eşofman takımı, kış olduğu için bot, almıştım fikir olarak düşünebilirsin bir de sosyopix den fotoğraflarımızı çıkartmıştım odayı süsleyip pasta vs ile süpriz yapmıştım öyle birşey de yapabilirsin
Minnaktosbik Ssaremm aslında gümüş yüzükler eşiniz takarmi bilmem ama çok hoş duruyor eşim sevse öyle şeyler heralde alırdım