mevsimsmom Kızlar kahve tüketiyor musunuz, Türk kahvesi sırf uykusuzluğumu alsın dinç olayım diye içmek istiyorum, süte kötü bir etkisi var mı bilmediğim için soruyorum
elizinannesi-19 mevsimsmom sütün tadını değiştirdiğini duydum ama ben öyle bişeyle karşılaşmadım 🤷🏼♀️
mayispapatyasi mevsimsmom bende iciyorum canim her gun olmasa da, bazen sütlü, bazen sade. Bir problemle karsilasmadim. Bebekte de uykusuzluk yapar diyolar da icmedigimde de uyumuyor zaten 😂
Mucizebebegim8 mevsimsmom günde 3 4 içiyorum 1 yaşına gelecek bebeğim uykusunu etkilemiyor hatta bu hafta 4 diş geliyor az önce enerji içeceği içtim doktorum çok önermiyordu ama gece 20 dk da bir kalkıp 7saat uyudu toplamda yoksa gün geçmezdi bana
Unknown mevsimsmom Fazla olmamak kaydıyla tüketiyorum. Vücuttaki kafein miktarı fazlalaşırsa muhtemelen süte geçer o yüzden çocukta da uykusuzluk yapabilir. Zaten her şeyin fazlası da zarar değil mi ? 🙃
eylulbebesi mevsimsmom Allah ne verdiyse yiyip içiyorum dikkat etsem de bebek aynı etmesem de aynı 🤷🏻♀️
mevsimsmom Türk kahvesiyle aram pek iyi değil zaten günde bir tane içeyim en azından dinç tutar beni diye düşündüm sütün tadını değiştirirse diye korktum 🙄
Peryy mevsimsmom hayir hic bise olmaz gunde 1 tane icebilirsin ama cok cay tuketiyorsan dikkat et cunki gunluk kafein cok olursa bebegini etkiler huysuz olabilir sute kafein gecer benim kizimda yasini gecdi hergun bi kahve icerim ama cay icmem mesela
mevsimsmom Prenses_annesi22 dibek kahvesi pek severim Mardin’de yaşayan biri olarak ama sütlü bir kahvedir özünde, uykuyu açmaz pek ☺️