Mom9 cimengoz etkisini anca gösterir kan damlası. Bence onu kullanmayın. Kaç aylık bu arada? Eviniz sıcak ise bence damladandır ayrıca ek gıdaya yeni geçtiyse bağırsakları hareketlendiği için yeniden gaz oluşabilir zamanla alışıyor gaz durumu geçiyor
cimengoz Mom9 değiştirdim bende kafama göre 🙈 bugun eşim bestiron alacak onu kullanacağım 5ay 10 günlüğüz ek gıdaya geçmedik henüz
iki_prens_annesi cimengoz oda olabilir kilotlu corabi gunduz giydir mesela ayindan buyuk al yada taytlardan al bnde alcm buyuk ogluma
cimengoz Mom9 umarım onunla düzelir 😐 kilosuna göre damla sayısı değil mi yani şu an 8 kiloyuz 8 damla vermeliyim
Busraata cimengoz iki kat pijama giydirebilirsin külotlu çorap bence giydirme hem sıkılır hemde kan dolaşımını engelliyor corap üstüne patik giydirebilirsin bebeklerin ayaklari sıcak olmalı
anneCANan cimengoz ayağından üşümedikçe, ceryanda kalmadıkça ve soğuk yiyecek içecek içermedikçe bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Sen zaten özenli giydiriyorsundur kilotlu çorabı bende sevmiyorum
cimengoz anneCANan ayakları sıcak, zaten bu süreçte hiç dışarı çıkmıyoruz desem yeridir evin ısısı sabit ama gece gazla uyanıyor artık tek düşüncem damladan dolayı diyorum başka bir şey gelmiyor aklıma
Kuzey-41 cimengoz evdeyken sadece pijama giydiririm ayaginada bir corap tamam disari cikacaksam külotlu çorap giydiririm
cimengoz Kuzey-41 bende öyle yapıyorum uykudan uyanınca sırtına da yelek giydiriyorum külotlu çorabı hiç giydirmiyorum eğer elbise giyecekse giydiriyorum sadece kendim de sevmezdim külotlu çorabı hep sıkıyor gibi düşünerek ona da giydirmiyorum
cimengoz hsyn onu da denedim woolnat uyku tulumumuz var yatarken içine sadece zıbın giydirdim sıcaktı gece gazla uyanıyor ve bacakları buz gibi oluyor
cimengoz anneCANan bizim gaz problemimiz hiç olmamıştı aslında şimdi üşüdüğü için mi damladan mı onu anlamaya çalışıyorum
tuval cimengoz 6 aya kadar sizden bir kat fazla giyinsin diyorlar külotlu çorap giydirmeyin ama genelde ayaklarında çorap olsun sıcak tutun ayakları ayaklarından üşürler ense göğüs ve burun ucu soğuksa üşür