Serpilannne 27 gunluk oglum var. Oda sicakligimiz 26 derece oluyor. Cocuga uzerine iki kat pamuklu giydiriyorum. Ustune kundak ve ince bi battaniye örtüyorum. Vucudunda isilik var. Ne ortmeliyim ne giydirmeliyim yardim eder misiniz
VelardaEdiz Serpilannne tek kat giydirin üstünü örtüyorsa yeterli evin ısısı 22-23 derece olmalı birde yani bebeğimin doktoru öyle söylüyor
YasemiNYagmur1 Serpilannne ayy dur ben bunaldım. Naaptın güzel anne oda sıcaklığı çok yüksek o sıcaklıklar banyo için tavsiye ediliyor. 22 24 arası yeterli. Tek pijama giydirsen yeterli kundak da yapıyormuşsun. Belinden aşağısını örtsen de yeter tamamen kapatmana gerek yok
Eylulbebek Serpilannne o derece evin içerisinde yarım kollu çıtçıtlı üzerine ince uzun kollu altıda tek kat olmalıı😟 çok sıcak eviniz bizimde ilk başlar öyleydi ve sürekli burnu tıkanıyordu doktor evin derecesini duyunca çok kızdı 24 ü geçmicek dedi çocuğu hastamı etceksin tabiki tıkanır dedi
Pamuk_seker Serpilannne ev isisi ideal zibim pamukli pijama yeterli hatta zibin kundak bile yeterli sıcaktan oluyor isillik üşümez merak etmeyin
Serpilannne VelardaEdiz ama hapsuruyor surekli. Bende hapsurunca usuyor mu acaba diyorum. Alt tek kat zaten. ⁶
VelardaEdiz Serpilannne tıkandığından hapşuruyor bence yani hem evin çok sıcak hemde çocuk kalın halde
Serpilannne YasemiNYagmur1 tecrubesizim biraz. Usuturse diye de korkuyorum. Uzeri tek kat gibi zaten bi kollu zibin bi ince body. Bilmiyorum ki. Altta tek. Battaniye cok ince. Polar degil. English home dan almistim. Belki bilirsiniz.
Mom626363 Zibin uzerine giydir bi takim battaniye ört tamamdir Ama bebegim kucuk kundak yapicam illa diyosan kundak yap ortme ayriyeten tekrar Bebekler sicagi cok sevmez bunalinca uyumaz
Mervesb Eylulbebek ay bnde gydrym vllaa ortymda ustunu bzmde hirilti geliyor burundan demkki yavrum tikaniyor bnmde ilk anneligm bnde tecrubeszm brz ama ev bna sern gldgi icn oda usuydr dye gydriym bn ortuym ustunu