123ZDB Yoğurt ve muz deneyimi yaptık çok az tabiki 3 gün kuralınada uydum bir sorun yok şükür neyle devam etmeliyim sizce 5 aylık bebeğim bu arada anne süt hiç almıyor devam sütü kullanıyoruz
Fatmanur1703 123ZDB kesinlikle avakado yedir çocuğuna tarifi veriyorum Avakado Muz Pekmez Ceviz Olgunlaşmış avakadoyu muzu iyice ez pure kıvamına getir 1 tatlı kaşığı pekmezi (üzüm veya keciboynuzu)farketmez içine koy cevizi de rendeleyip veya robotun geçir toz kıvama gelsin karıştır yedir ve corbalarinda da kemik suyu kat normal yağ değil sızma has zeytinyağı kullan kemiğin içindeki ılık varya onu çıkar iyice ez corbalerina kat efsane olur ben öyle yapcam daha 4 aylığız 6 aylık olsun da bi neler yedircem brokoliyi hala havucu hasla pure yap yedir içine az da elma koy
Eyocan15 Fatmanur1703 bizde sadece devam sütü içiyoruz ek gıdaya başladığım da tarifinizi muhakkak yapıcam ekran görüntüsü aldım 😉😌
tombikdonerkankasiiskender Elma, armut, muz, yoğurt, havuç kabak patates bal kabağı, kereviz mutlaka kullan çorbalarında çok faydalı