NisaMomyy KezbanYegin geceleri emzirmeyi dene canım yarı uyanıkken ozaman daha iyi alıyomuşlar memeyi
bburcuu KezbanYegin ben süpürge sesi üle veriyordum sürekli sakinleştirip farklı pozisyon deniyordum tek memeyi zorla tutturdum tek memeden besleniyo emdikçe sütğn artar stres yapma beraber banyo ve tentene teması artır morel önemli ben başardım sende başara bilirsin
Smy16 KezbanYegin ilk önce asla pes etme ve asla biberon verme bu dönemde biberona alışırsa seni asla almayabilir, uyku sersemiyken emzir, bulabilirsem bi video atıcam içini rahatlatır briaz
Pamuguum KezbanYegin asla biberon vermeyin . Ayakta gezerek emzirin . Farkli pozisyonlar deneyin . Ten temasi yapin . En olmadi eds yontemi deneyin videolari var internette. Israrci olun . Ben cocugum kolikti krizlere girerdi ısrarcı olamadim maalesef red etti basaramadim .
Sultan2106 Ayy aklıma geciedgm zor aylar geldi inşallah seninki uzun sürmez bizim 3 aylık başladı 12 aya kadar şimdi 14 aylık meme düşkünü asla pes etmedim mamayada baslamadm salliyordum uykuya geçişte emziriyordum bu süreçte uyanık olduğunda asla icmiyordu
Nazo42 Sultan2106 benim kızımda 3 aylık şuan aynı durum var emzikle uykuya daldırıp öyle emzirebiliyorum yoksa asla almıyor.Emziğide bırakamıyoruz.Sizin nasıl düzeldi peki
esmerayes KezbanYegin beraber dusa girin bol bol ciplak kalip ten tene temas edin emzirirken beyaz gurultu acin veya su sesi gibi sakinlestirici bjseyler biberon ve emzik kullaniyosaniz hdmen birakin enjektorle veya kasikla verin azar azar. gezdirerek veya kucakta hafif sallayarak deneyin bakallim
Sultan2106 AselZeynepli duzelmedi öyle devam ettiğim için öyle alıştı 1 yaşına kadar şimdide artk yemek yememek için süt istiyor