Nehirin_annesi61 Merhaba sevgili anneler ben evolvia 1 mama kullanıyorum ama oda kutusunu değiştirdi bizde bebelac golda geçmek istiyorum nasil bir mama aranizda kullanan varmı kızım da 4 ay 22 günlük
eylulnisa_20 Nehirin_annesi61 kızım 4 aylık Bebelac Gold kullanıyoruz 2 aydır doktor tavsiyesi gayet memnunuz severek içiyor günde 1 defa
Tgb1gl Nehirin_annesi61 benim kızım 6 aylık. Bir aydır bebelac gold kullanıyoruz. Gayet memnunum. Güzel içiyor. Günde 3-4 defa veriyorum
oyanamoy Nehirin_annesi61 Benim kızım 3 aylık doğduğundan beri sütüm yetersiz olduğu için Bebelac gold kullanıyoruz. Gayet memnunuz. Kabızlık ve aşırı gaz yapmadı. Gayet güzel içiyor kızım. Versem bir kutuyu bitirir haha 😂
eylulnisa_20 Nehirin_annesi61 anne sütüyle besleniyor günde 60 milim takviye yapıyorum, daha önce Aptamil kullandık kabızlık yaptı doktor bunu önerdi
Hilalaktss Merhaba bizde 2 aylıyız. Bebelac gold kullanıyorum. Günde 1 kere. Gayet güzel içiyor. Gaz ve kabızlık için nutrıkonfor varmış bebelacın bundan sonra ona gecicem.