Stellaa Kızlar daha önce burda bi kaç post gördüm bununla ilgili. Şimdi biraz araştırdım da farklı çeşitleri var. Siz hangisini uygulayarak kilo verdiniz? Kaç kilo verdiniz ? Ne kadar sürede verdiniz ? Ve emzirirken yapabiliyo muyuz ?
ErkekkAnnesii Stellaa bende bekleyeyim dermişim 😂 sırf meraktan geldim herkes bekleyince çok duydum ama içeriğini bilmiyorum işe yararsa yaparım bir dal bende 😂
Sule_defne01 Stellaa ben bekleyim dedim çünkü kızım şuan 4 ay 11 günlük bende Ocak ortasinda oruç a baslicam hem borcum hemde biraz nefis terbiyesi için aceba süt um kesilir mi diye tedirginim de bakalım var mı yapanlar
ErkekkAnnesii Sule_defne01 benimde oğlum 5 ay 12 günlük borcum var ondan başlamak istiyorum hem kışın tutmak iyi oluyor zaman kısa olunca ek gıdaya geçmeyi bekliyorum ama sütüm kesilir mi diye de tereddütteyim nasıl yapılıyor ne oluyor içeriğini bilmiyorum çok duydum araştırmadım daha ama araştırıcam
mamAras Ben yapıyorum önceki postlarda bugün liste paylaştım bakabilirsiniz, emzirmiyorum 1 ayda 9 kg gitti çok bozmama rağmen😂
ErkekkAnnesii mamAras ben emziriyorum süt kesilir diye dikkat edemiyorum şuan ek gıdayı bekliyorum ama o zamanda kesilirse diye tereddütteyim ama zayıflamam da lazım ya eğer süt derdim olmasa kafamada koysam 1 ayda iyi zayıflarım ama işte oğlum olunca şuan öncelik o 🤷