gulerari Kızlar bebeğim 12 günlük ilk başta göğüş yaralarım oldu sağıp verdim biberonla bi uyuyordu 5 saat uyandıramıyordum sonra göğüsümü vermeye başladım alamadı göğüs ucumu biberona alıştı ne yaptıysam emziremedim silikon uc vardı onla emiyor sütümde çok fazla ama bi türlü doymuyor sürekli emmek istiyor uyumuyor ne yapıcağımı bilmiyorum
Maybeoneday gulerari gaz sancısı vardır kuzum. Bebekler ilk aylar her sıkıntılarında emmek isterler agrıları, sancıları oldugunda, gazları oldugunda, kokunu özlediklerinde, yakınlık istediklerinde vs. Doymadıgından değildir o içini ferah tut 🥰
Sseyma3 gulerari Aynı şeyi yaşıyoruz canm bende biraz önce mama verdim durmayinca napicaksinki. Uyuyo şuan birazdan uyandırıp emziricem. Çünkü dakika başı emiyo emdikçe süt uretmiyo kanallar.
Ulkrdml gulerari doymuyor dıye dusunme emmek onun ıcın suan tamamen refleks bagırsaklar 2. Hafta kıvrılıyor ve gaz olayı baslıyor tamamen bu sebeple uyumuyor aglıyor olabılır masaj yap karnına gazını cıkarmayı dene sureklı damla falanda kullanabılırsın doktora danısıp mıydesı neki onun doymasın uzulme 👍🏻
Maybeoneday Sseyma3 emdikce süt üretir meme canım yanlıs bilgi ne kadar cok emerse meme bu süt yetmiyor deyip daha fazla süt üretmeye başlar 🥰
gulerari Prensannesi43 mama vermek istemiyorum canım sütüm çok fazla neden doymadığını anlamıyorum ya
Maybeoneday gulerari öyledir tecrübeyle sabit 😂 karnına gaz masajı yap, ayaklarının altına da keza. Günde bir çay bardağı suya bir kasık kimyon at iç sütünden gecer, gaz damlaları da var gaz için. Yüzde 99 gaz yani ayaklarını cekmesi karın agrısındandr