eceselek Arkadaşlar benim oğlum 5 aylık olucak ben zeka kartları almadım biri geç kaldığımızı söyledi napcağımı şaşırdım. Fikrinizi alabilirmiyim?
antropologanne eceselek Niye gec kalasiniz ki. Bende 5 aylikken aldim su an bayilarak vakit geciriyor.
hypatia eceselek kartların üzerlerinde hangi aya hitap ettikleri yazıyor. 0-4 4-6 6-12 gibi. Neden geç kalmış olasınız
minikcancan eceselek kızım 2.5 aylık çok kullanıyoruz çok seviyor sakinleşiyor ben iş yaparken en az yarım saat oyalanıyor onla içinde ay ay kartlar var zaten 0-4 ay 4-6 ay 6-12 ay yani geç kalmış olmazsınız
Aysenurglc hypatia merhaba benim siparisimde bugün geldi zeka kartları yanlız üstünde 12 ay yazıyo ben alırken farketmemisim. Oğlum 4 aylık eline versem kafası karışirmi bakarken
antropologanne Deletedmom418 Üzerindeki görseller dikkatini cekiyor inceliyor bir süre. Hayvanların ben anlatirken sesini taklit ettigim icin eline alinca o sesi bekliyor, baslayinca gülüyor. Uzagina koyuyorum yakalamaya calisiyor. Sonrasinda da tabiki kacinilmaz son yemek istiyor😂
Leyla-Uzay eceselek soyleyen yanlış yönlendirmiş sizi.guzel zaman geciriliyor.sonra ezberliyorlar. Karrin arkasindaki resmi siz cevirmeden kendi ya taklit ediyor yada soyluyor.sonra bi ara kemiriyorlar.oglum 2 yasinda artik ilgilenmiyoruz kartlarla.yapbozlara basladik.
hypatia Aysenurglc yok hiçbir şey olmaz. Bazı renkleri görememe şekilleri ayırt edememe ihtimallerinden dolayı o aylar. Mesela bizim kartlarımızda bir yüzünde 0-4 ay arka yüzünde 4-6 ay var bebeğim elinde çevirirken hepsine bakıyor
Deletedmom418 antropologanne valla benşmki ne bulsa ağzına sokuyor. Zeka kartı anlamak hak getire 🤣🤣🤣
turansmom eceselek ya o degilde, bende var ama ne yapacağımı anlamadım sanırım bu zeka kartlarını önce kendime göstermem gerekiyor😂 zeka kartlarını gösterecekmiyim sadece 1,5 aylık daha anlar mı ki?
Deletedmom418 turansmom biraz fazla geç kalmadın mı canısı 🤣🤣🤣 kız daha hele dur bi bebe kendine gelsin
antropologanne Aysenurglc Hayır gidecek şey var gitmeyecek şey. Alt açma örtüsünü neden iştahla kemirirsinki 😂😂
turansmom Deletedmom418 gostereyim ne olacak bebegim zeki olsun istiyorum belkiiii. 0 ay yazıyor benim bebeğim -3 aylık 0 ay işte😂😂😂