RabisSerra Kızımın mama kutusunu atmak istemedim çamaşır deterjanı için de kutusu yoktu böyle bir deterjan kutusu haline getirdim nasıl ama Kızlaaaar🙈☺️🌸
Hamzam RabisSerra bende sma kullanıyorum kutuları saklıyorum, öğrencilerime müzik aleti, kalemlik vs yaparız diye☺️🥰 daha neler neler çıkar Bi başlasam ah ne özledim geri dönüşümleri, öğrencilerimi
Minikannesi00 RabisSerra canm eline sağlık güzel olmuş bende de birsürü vardı aynı kutu . Yıkayıp belki bişeye kullanırım dedim ama karton olduğu için işe yaramadı ıslanınca eriyor attım hepsini
RabisSerra Minikannesi00 Yaa☺️ Kuzum bende yıkadım ama bi sıkıntı olmadı , hatta bir kaç kez yıkayıp içerisine tekrar mama doldurdum
RabisSerra Minikannesi00 valla bilemiyorum canım ya içini iyi yıkadım ama üstüne şöyle bi su tuttum havlu peçeteyle hemen kuruladım peteğin yanına koydum eski halini aldı valla🤷🏼♀️😅 Aptamil müşteri hizmetleriyle de konuştuğumda bu akıllı kutuları yıkayıp içerisine tekrar mama doldurabileceğimi söylemişti☺️
Minikannesi00 RabisSerra ben beceremedim o zaman 😂 çok suda tuttuysam ondan olabilir . İçindeki balık kokusu gitsn dye deterjanı baya bol tuttum 😂
RabisSerra Hamzam evet sma nın kutusu da geri dönüşüme çok elverişli 👍🏻☺️ Çok eğlenceli bişey ama demi
Hamzam RabisSerra kesinlikle, neler neler yapılır, del altını saksı olarak kullan, boya süsle kalemlik yap, müzik aleti yap, vs vs…