CemreKerem35 Yazilimcianne sevimli dostlar eğitici videolarını ve adisebabanin masallarını çok seviyor oğlum . Onun haricinde 3 yaşında olduğu için çizgi filmlerden anlıyor illa müzikli istemiyor bu yüzden pj maskeliler ve Hulk izliyor .
Yazilimcianne CemreKerem35 çok teşekkür ederim. Şirinlere başladık dün akşam çok sevdi :) 10dk lık bölümleri varmış hiç bilmiyordum
Organiktavuk Yazilimcianne şirinleri kızımda izlese keşke ben çok seviyorum çalışırken izlerdim hep 😂
Yazilimcianne Organiktavuk bende çok severim ilk çizgi filmi şirinler olsun istedim baya da hoşuna gitti, kızınız sevmedi mi
Organiktavuk Yazilimcianne denemedim yarın deneyeyim bari oyuncakları var bizde onları seviyor bu ara mavi her şeyi seviyor 😂
Rzgr Yazilimcianne zaten ona ne suphe 😊😊😊 bayilirlar kirletmeli oyunlara. Bende gectigimiz hafta ogluma balik tutma oyunu siparis vermistim. Geldi. Baya ilgisini cekti. Gidip gelip oynuyor. Belki siz almissinizdir ama almadiysaniz bir bakin. https://imgyukle.com/i/YDZztR
Yazilimcianne Rzgr hihihihi🤭 di mi sevmemesi anormal olurdu. aa süper hiç görmedim bile, nereden aldınız acaba
sedaykn Yazilimcianne Benim kızım da 20 aylık ben henüz izletmedim ama ilerisi için Okidokido diye bir uygulama görmüştüm onu indirdim inceledim. Bir bakın isterseniz. İçinde bir çok içerik var. Şarkılar, çizgi filmler.
Yazilimcianne sedaykn çok teşekkür ederim mutlaka inceleyeceğim, bizde çok fazla izletmiyoruz ama yavaş yavaş teknolojiyle tanışması gerek diye düşünüyorum. Bu çağda hiç kullanmamak maalesef bir dezavantaj haline geliyor. Bende şöyle bir yazı buldum, sizlerle paylaşayım. https://www.anneysen.com/1-6-yas-cocuk/makale/cocuk-gelisimi-cocuklar-icin-gercekten-faydali-10-mobil-uygulama_10763 @Rzgr sizde bakın sevgili forum ortağım:)
Rzgr Yazilimcianne trendyoldan aldim hepsi burada da var balik tutma oyunu diye aratirsaniz cikar. Hem ipe dizme oyunu hem bultak gibi bide baliklari yakaliyo. Ahsap baya saglam. Kagit yok. Baya kullanir. 😊
sedaykn Yazilimcianne Doğru söylüyorsunuz teknoloji kaçınılmaz hayatın gerçeği biz de Spotifydan müzik dinleyerek adım attık 😂 Attığınız linkte güzel uygulamalar var teşekkürler ☺️