TgcDvc Durdudilerrr banada öyle geliyo ya bende hala filede yıkıyorum 5 aylık olcak nerdeyse zorlanıyorum ama öteki türlü içime sinmez heralde biraz oturunca banyo oturagı alıcam e bebekte gördüm duşta yııkıcam
Nur92 Ercanekininannesi en sonunda zaten havaya kaldırıp temiz su döküyoruz üstünden tabi burda birinin tutması lazım zaten bebeğin vücudu ne kadar kirli olabilir ki 2 günde bir yıkıyorjz
Ercanekininannesi Nur92 yok kirinden değilde köpüklü suda kalıyo ya ondan dedim ben son bi au döküyorum ama çok zor oluyo hiç durmuyo atcak kendini diye korkuyorum elimde ıslak oluyo kayıyo
Kahvegerek Ercanekininannesi https://www.trendyol.com/babyjem/babyjem-kuvet-ici-yikama-aparati-336-mavi-p-2117702 Basit birşey şokta bile vardı bugün gördüm
Ercanekininannesi Kahvegerek bunun daha farklı olanını almıştı annemler şoktan böyle üst kısmı delikli gibiydi onu kullanym bari
Zeynepeymen @Ercanekininannesi Baby jem soft banyo küvet desteği kullanıyorum ve cok kolay oluyor yıkamak.
Ercanekininannesi Durdudilerrr Küvet Süngeri varmış ebebekte şuan indirimde onu denicem bise küvet içi yıkama aparatı vardı onu alıcam
Ercanekininannesi Aybk benimde küvet büyük olduğu için xxl aldım üç tane aldım üçününde plastikleri kırıldı
Ercanekininannesi Krm evet o oturanlardan annemler almıştı onların evde yıkarsak falan diye yemi geldi aklıma onu alaym onlardan bide sünger alırm