patatesiscoming Kızlarrrr ek gıdaya başlayacam ama acemiyim bebek bisküvisi nasıl vermeliyim ,sebzeleri nasıl vermeliyim ,meyveleri nasıl vermeliyim , yoğurt yumurta çorba nasıl vermeliyim , günde kaç öğün yardım istiyorum🥲
Kusannesi patatesiscoming bebek bisküvisi vermemelisin öncelikle oradan başliyim :) cicibebeyse hele…. patates havuç brokoli üçlüsünden biriyle başlıyorsun püre yada blw hangi yöntemi kullanacaksan. Başka hiç bişey katmıyosun, ve 3 gün boynca vereceksin. Alerjisi olacakmı diye bakılıyor bu şekilde. Önemli bu. Mevsim sebzeleri 3 gün 3 gün artık bitince mesela patates ve havucu karıstırıp artık verebilirsin. Yani karışım yapabilirsin. Meyveler sebzelerden sonra, meyve yiyince sebzeyi istemiyorlar cunku
Besteee patatesiscoming bebel bisküvisini uzun bir süre unut yoğurtla başlayabilirsin ufak çay kaşığı ile ilk gün 3-4 gün sadece yoğurt yavaş yavaş arttırarak sonra sebze verebilirsin kabak havuç püre şeklinde yine 3-4 gün aynı miktarda sonra armut elma muz gibi meyvelerden 3-4 gün şeklinde sonra sebze meyveleri karıştırıp püreler yapabilirsin
Kusannesi Yogurt kendin mayalarsan süper olur yada guvendiğin biri mayalasın. Yumurtanın 1 yaşına kadar sadece sarısı. Beyazı büyük alerjen
Kusannesi patatesiscoming öğün olarak değil 8. Aya kadar sadece tadım. Doymak amaçlı degil herseyin tadını alacak sadece. 8-9 aydan sonra doyması amaçlı yediriyosun