gamze1 Bebeğim 26 günlük oldu ne zaman nasıl uyuyacağı hiç belli olmuyor bazen memede uyuyor bazen saatlerce uyumuyor. Siz bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz😔
deletedmom2200 gamze1 daha çok küçük canım 4. Aydan sonra ancak anlarsın düzenini ama 6. Haftadan itibaren uyku öncesi rutinlere başla ileride çok faydasını görürsün
Deletedmom324 Ama o daha coook kucuk 😊 maşallah. Gaz probleminiz yok ise uyku rituellerıne baslayabılırsınız bence. Sımdıden baslayın ilerde ekmegını yersınız. Biraz daha sabır gosterın uykusu da yola girecek
gamze1 Deletedmom324 çok sağ olun🙏 Ben uyutamıyorum diye düşünüp kendimi üzüyorum ona da uyumuyor diye üzülüyorum bu süreçte biraz geriliyorum bebeğime de yansıyor bu biraz gaz sıkıntısı da var dalsa bile uykusunda ıkınıyor kızarıp bozarıyor çok çabuk uyanıyor😣İnşallah düzene girer
Deletedmom324 Gazli bebek annesi olaraktan 🤦♀️ Ayaklarinizi sicak tutun derim. Bebeginize masaj yapabilirsiniz internette yontemleri var. ve de belki bebegin sut alerjisi vardir. Bir iki gun deneyin sut urunlerini cikarin mesela yemenizden nasil tepki verecek. Gaz yapan cok yiyecek var. deneye deneye bakacaksiniz. ben kati diyetteyim patates pilav makarna zeytin ekmekle takiliyorum. Umarim sizde cikmaz. Biz 4.5 ayligiz hala uyku duzenimiz yok. Uyku egitimi verme - vermeme arasindayim.
AdaAlya Benim bebeğim cok uyuyor sadece altını değiştirirken uyanıor meme de uyuyor zor emzırıom bu kadar uyması normal mi acaba
Deletedmom324 AdaAlya tabi ki normal. Tadını çıkarın. Büyüdükçe bu uyuma işleri karısıyor. Gazlı bebek degıl ıse de uyku rutınlerınıze baslayın derim. Yatagında uyusun vs. Ben su an kucak dısında uyutamıyorum maalesef.