F-Betul Arkadaşlar merhaba, bebeğimi dün geceden beri fazla emziremedim hatta sol göğsümü gündüz neredeyse hiç emziremedim. ( Sağlık sorunlarımdan dolayı) Bu durumda göğüslerimde bekleyen süt bozulur mu ? (Sol göğsüm taş gibi oldu ve acıyor )
prenses3509 F-Betul hayır bozulmaz ama makinayla ya da elinizle sağabılırsınız bekletmek sadece size zarar verır mastit olabilirsiniz.
Hunilianne F-Betul bozulmaz ama sağmazsan veya emzirmesen tıkanır ve enfeksiyon olabilir. Mastit olabilirsin. Bebegini emzirmelisin veya sağmalısın
Emirebru F-Betul sıcak bı legenın ıcıne su koyup egılebılırsın oylede sagabılırsın şıp şıp akıyor gogus rahatlıyor kı bence sağma makınesı kullanma ben kullandım ve mahvoldu keske elımle sağsaydım kımseyı dınlemeseydım sut kanallarımı daha da tıkamıstı ve sutumun tadı degstı bebegım sol gogsumu ememıyor
F-Betul Emirebru Ben de pompa almıştım ama hiç iyi değil hastane tipi düşünüyordum ama sütüm sağıma gelecek kadar çok değil idare ediyor sadece. Üzüldüm sizin adınıza ama en azından diğer göğsünüzden emiyor💐
F-Betul Deletedmom50 Bilemiyorum ki annem “ Beklemiş sütü verme” dedi . Benim de içime kuşku düştü. Bir arkadaşımın bebeği emmeyi bırakınca arkadaşım yaklaşık bir hafta sonra sütünün tadına bakmış acıymış, acaba bir günde de öyle bir şey mi olur mu ki dedim.