Tugbayla 7 ay 16 günlük tutunarak kalkip kenardan gidebilir mi bu normal mi kizim 3 4 gundur bu şekilde inatla tutunup kalkıyor düşse de inatla yapıyor ne zmaan arkami dönsem ayakta ?
Meeerveunal Tugbayla normal tabii canım benim kardeşim 8 aylıkken koşuyordu bildiğin her bebeğin gelişimi farklıdır benim oğlumda 8 ayından beri tutunup kalkıyor sıralıyor ama hala elini bırakmaya cesaret edemiyor 10.5 aylık
Selimustafa Tugbayla benim oğlum da 7 aylıktı maşallah tutunup kalktı koltuk kenarında yürüyor şuan 10 aylık bir iki adım atıyor şimdilik normal yani
Tugbayla aysenub20 evet oturuyor ama pek sevmiyor hemen uzanmaya yelteniyor ve emekleyerek gidip tutncak yer arıyor bugun basini morartti
Tugbayla Balbocegi cok ta sevinemedim ki cunku bugun kafa güm morardı bide ozguven patlaması yaşıyor hanımefendi tek elle tutuyor 🤦🏻♀️
asyasare Tugbayla normal canim benim kizimda o aylarda basladi. 8. aya girdigi gun siralamaya basladi.sonrasinds tutunup kalkma oturma vs devam etti. erken yurur bu dediler 11 ayligiz hala yurumedi 😂
Wolverine Tugbayla benim de bir tarafım laz, babam Trabzon Vakfıkebirli 🤷🏻♀️ yerim küçük laz cimcimesini 🌷🍀
Zeynaa1 Tugbayla normal canım bende 7 aylıkken tutup kalkmaya 8 aylikkende desteksiz yürümeye baslamism ama kızım 12 ay 20 günlük daha yeni yeni adimliyor 😊
Umuthayatcan01 Benim kızım da 7 aylık 14 günlük üç dört gündür tutunarak ayağa kalkıp düşüyor normal bence oğlum da böyleydi 9 aylık yürüdü ❤️🙏🧿😂
afrs2017 Inanır mısınız benim kızım da bugün başladı buna bana tutunup.kalkiuor çok hoşuna gidiyor gülüyor 🤗🤗 7 aylık 21 günlük benimki de
Esdoel Tugbayla gayet normal oğlum 6 ayına bir kaç gün kala tutunup kalkmaya yürümeye başladı evet çok düşüyorlar ama sakın tepki verme ayaktayken otur de elini bir süre sonra yere koymaya calisacak yastık tut onu tutarak oturmayı öğrensin 😊