Karadeniz-li Merhaba taze anneler burdan mama önerisi yapabiliyormuyuz memnun kaldığınız mamayı söylermisiniz gaz sorunumuz başladı ve bazı mamalar çok gaz yapıyormuş
Deryadefne2020 Karadeniz-li biz ilk günler hipp kullandık aynı anne sütü tadında valla sevmeyen bebekte duymadım ve memeyi bırakmıyor bebekler o mamayı içtiğinde
Armancc Karadeniz-li evolvia reflü maması kullandım hiç gaz problemi yasamadım cunku surekli gazını cıkarıyordu alerji belirtileri cogalınca evolvia rp ye gectık aynı sekilde hiç gaz sorunumuz yok hatta artık gazı bile yok
Busegokce Karadeniz-li biz 1 bucuk aylık iken, Aptamil 1 ile başladık. Ne kabızlık oldu, ne gaz sorunumuz. Güzel kilo alımı da oldu. Şu an 5 aylık tek mama Aptamil ile devam ediyoruz 🖤
Poncik38 Eliftoprak44 evolvia mamayı nereden alıyorsunuz acaba hiçbir yerde bulamıyorum eczane dısında. Orda da cok pahalı
Eliftoprak44 Poncik38 Şanlıurfa da yaşıyorum burda bi market var orada satılıyor. Onun dışında internetten alıyordum. Ebebekte vardı birkaç aydır yok. Plus olanları var onlarda pahalı. Mamacım diye site vardı ordan da almıştım.
Ayaz190220 Aptamil bebelac yada bebelac gold hıpp bunlar çok güzel mamalar golden gote da keçi sütlü bir mama diğerleri inek sütü bazlı mama bebekten bebeğe fark eder canım gaz olayı benim oğlum aptamil ve bebelac kullanıyor ikisi de gaz yapmadı
paamuk Kızım 55 günlük ben similac kullanıyorum. İçinde palm yağı olmadığı için tercih ettim. Hipp ve SMA denedik çok gaz yaptı ıkınmaktan uyuyamadı bir kaç gece kızım. Similac ile sorunlarımız çözüldü. Sırf mama ile besleniyor, sütüm hiç yok maalesef. :(
Esraabozdemir09 Aptamil kabızlık yaptı Evolvia yı kustu içemedi bebelac ağzına sürmedi bile HİPP COMBİOTİK aldım ben rahatladım oğlum rahatladı 😊 1.5 yaşına kadar kullandık cok rahattık ikimizde 🎈
TurkerNoyan Karadeniz-li açıkçası bu beneğinize kalmış bir konu. Bebek ne severse ne iyi gelirse öyle devam ettik biz. Üç dört denemem oldu hipple devam ettik. Ama gaz sorunumuz oldu. Şimdi 6 aylığız mama kaynaklı gazı olmuyor ama gazlı bir toto benim çoçik
Bahriyei Ben evolvia kullandım ilk, bebeğim içtikten sonra kusuyordu, ardından doktorum hipp organik combiotik önerdi, onu kullandım..