Masalimiz Bebeğim 3aylık 10güne yakın ishal:( acaba alerji mi rota mı dişinden mi neden bilmiyorum dişten olsa 3günden fazla sürmezmiş korkudan hastaneye de gidemiyoruz emmesi fakan azaldı napcam ya
Eymenncik Masalimiz hem ishal hem emmesi azaldiysa bebeginizde su kaybi olusur. Buda daha buyuk sorunlara sebep olur. Dahada ilerlemeden hastaneye goturun.
canimoglum_2020 Masalimiz ne korkusu ya bide bu çıktı tövbe korona nerdeyse 1 senedir var hemen çocuğu çocuk acile götürün yağmurdan kaçayım derken doluya yakalanmayın bıngıldağını felan kontrol edinnası
Ruya_Hayal Masalimiz kardeşim bu ilaç var bebekler için ben hep çocuklarım isal olduğunda onu kullandım faydalı ishali kesyr istersen adını vereym
Masalimiz canimoglum_2020 bugün sağlık ocağında kontrole götürdüm bıngıldağında sorun yoktu bıngıldak ne alaka acaba
Eymenncik Masalimiz yani sivi alimi artirilmali. Cok zor durumda kalinca serum takarlar su kaybi ciddi bi problem sadece bebekler icin degil yetiskinler icinde gecerli 1-2 cay kasigi su vermenizi oneririm ama mutlaka doktor gormeli mutlaka
canimoglum_2020 Masalimiz belki ishal değildir 🤷🏻♀️ Benim oğlumda 10 kere kaka yapıyodu doktoruma yazdım probiyotik damla verdi
Masalimiz canimoglum_2020 Sadece anne sütü mü alıyor bebeğiniz nasıl düzeldi mi sonradan peki dr dediğine