Dmt4141 Oğlum 8 buçuk aylık gündüzleri çok kısa uyasa da gece uykuları düzenliydi. Son 1 haftadır doğru düzgün ne gece uyuyor ne gündüz uykudan aşırı aglayarak uyanıyor. Ne yapacagımı şaşırdım bebişleriniz diş çıkarma evresini ne kadar sürede atlattı
Purely Dmt4141 selam canım aha aynı noktadayım akşam 8 de uyuyan sbaah 8 de kalkan bebe gitti yerine uykuya alerjisi olan bir tostik geldi. Ben 1 ay çektim bir dişi patladı ama tabi devamı var daha. Yani 2 yaşına kadar böyle diye kafana koy bence öyle hazırla kendini çünkü üst dişler alta gore azilar ön dişlere gore çok daha zor cikiyo diyorlar. Bol sabır sabır sabır….
Esenazra Dmt4141 benim bebeğim 4 ay 27ngunluk. Dişi patlamis, tahmini kaç günde tam olarak çıkar görünür hale gelir biliyor musunuz
Dmt4141 Denizcan_ 2 3 saatlik uykuyla duruyorum yorgun düşmeye başladım o öyle agladıkça içimde parçalanıyor ne kadar zormuş diş olayı
Denizcan_ Dmt4141 evetttt biliyorım kaççç gündür bende öyleyim. Bizimki de 1 hafta oldu iki tane birden çıktı huysuzduuuu yatmıyordu çıktıktan sonra da agnısııı yine huysuZz allah yardımcımızzzz olsun
Dmt4141 Purely haklısınız tüm dişler çıkana kadar sabır. Rabbim sağlık versin napalım bu günlerde geçer☺️