zeyzey14 İyi akşamlar hanımlar oğlum 27 günlük gözünde çapak oluyor ağladığında siz de de oldu mu ne yaptınız
Mirage91 zeyzey14 Bizim kız doğduğu günden dördüncü ayına kadar her gün çapaklanırdı. Gözyaşı kanalları tıkalıydı doktorumuz günde 4 kere masaj yapın geçer dedi sabah, öğlen,akşam,gece masaj yapardım youtube de videoda var nasıl yapılması gerek diye.
Mevamer zeyzey14 benimde 23 günlük bebeğim doğduğu günden beri çapaklanıyor doktor normal dedi soğuk aldırma dedi ılık suyla temizliyorum bende
Mirage91 zeyzey14 yazık valla soru sormuşsunuz yazınız altta kalmış. Anneler soru sordu mu bu platformda cevap bulmalı benden başka kimse yazmamış. Ben de o kadar şeyler yazıyorum bazen cevap bile yok siliyorum. Sizinkisi hep ağlarken mi oluyor bizimkisinin 4 ay her gün aktı sabah, akşam ağlamadanda akıyordu normal ama onların gözyaşı kanalları tıkalı siz youtube den video izleyin nazikçe masaj yapın günde 4 kere bizimkisinin 4 ay sonra geçti masaj yapa yapa
zeyzey14 Mirage91 aynen maalesef böyle bir sıkıntı var 😄 Allah razı olsun görenler oluyor 8 gün sonra yazan bi annemiz vardı sağolsun size de teşekkür ederim. Uykusundan uyanınca ve ağladığında oluyor bizimkininde 🥺☺️ Masaja devam o zaman sağolun 🤍🌸
Balperisi @zeyzey14 ılık suyla temizleyip masaj yapmaya devam edin bir süre sonra açılacaktır. Temiz tutmaya özen gösterin. Bebeklerin çoğunda oluyor endişelenmeyin😌